[UPDATE: Rezultatele probei scrise] Ministerul Culturii. Concurs de recrutare în vederea ocupării unei funcții publice de execuție de consilier achiziții publice la Serviciul Achiziții și Administrativ (23 noiembrie 2021)

25 nov. 2021
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 73
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update: Rezultatele probei scrise

Ministerul Culturii a publicat rezultatele probei scrise din cadrul concursului de recrutare în vederea ocupării funcției publice de execuție vacantă de consilier achiziții publice clasa I grad profesional superior la Serviciul Achiziții și Administrativ din cadrul Ministerului Culturii, din data de 23 noiembrie 2021 (proba scrisă).

Campanie Craciun UJmag 2020

Astfel, tabelul cu rezultatele probei scrise poate fi vizualizat aici.

Totodată, candidații declarați admiși vor susține interviul în data de 25 noiembrie 2021, ora 11:00 la sediul Ministerului Culturii.

Pentru mai multe detalii, vă invităm să accesați sursa informației.

 

Sursa informației

(Copyright foto: freepik)


Update: Rezultatele selecției dosarelor

Ministerul Culturii a publicat rezultatele selecției dosarelor la concursul de recrutare în vederea ocupării funcției publice de execuție vacantă de consilier achiziții publice clasa I grad profesional superior la Serviciul Achiziții și Administrativ din cadrul Ministerului Culturii, din data de 23 noiembrie 2021 (proba scrisă).

Astfel, tabelul cu rezultatele selecției dosarelor poate fi vizualizat aici.

De asemenea, candidații declarați admiși vor susține proba scrisă în data de 23 noiembrie 2021, ora 11:00, la sediul Ministerului Culturii.

Pentru mai multe detalii, vă invităm să accesați sursa informației.

Conferința națională „Prevenirea și combaterea spălării banilor”. Impactul noii legi asupra profesiilor liberale

Sursa informației


Conform site-ului oficial (www.cultura.ro), Ministerul Culturii a informat că organizează un concurs de recrutare în vederea ocupării funcției publice de execuție vacantă de consilier achiziții publice clasa I grad profesional superior la Serviciul Achiziții și Administrativ din cadrul Ministerului Culturii, în data de 23 noiembrie 2021 (proba scrisă).

Astfel, concursul se va desfășura în următoarele etape:

 Depunerea dosarelor de concurs se va face până la data de 10 noiembrie 2021, la Compartimentul Resurse Umane din cadrul Ministerului Culturii;

− Selecția dosarelor de înscriere;

 Proba scrisă va avea loc în data de 23 noiembrie 2021, ora 11:00;

 Interviul va avea loc în maximum 5 zile lucrătoare de la data susținerii probei scrise.

De asemenea, dosarul de concurs al candidatului trebuie să cuprindă următoarele elemente:

− Formularul de înscriere;

− Curriculum vitae, modelul comun european;

− Copia actului de identitate;

− Copii ale diplomelor de studii, certificatelor și altor documente care atestă efectuarea unor specializări și perfecționări;

− Copia carnetului de muncă și a adeverinței eliberate de angajator pentru perioada lucrată, care să ateste vechimea în muncă si în specialitatea studiilor solicitate pentru ocuparea postului/funcției sau pentru exercitarea profesiei;

− Copia adeverinței care atestă starea de sănătate corespunzătoare, eliberată cu cel mult 6 luni anterior derulării concursului de către medicul de familie al candidatului;

− Cazierul judiciar;

− Documente care să ateste deținerea competenței specifice privind achizițiile publice;

− Declarația pe propria răspundere, prin completarea rubricii corespunzătoare din formularul de înscriere, sau adeverința care să ateste lipsa calității de lucrător al Securității sau colaborator al acesteia, în condițiile prevăzute de legislația specifică.

Condițiile generale și specifice de participare, tematica și bibliografia pot fi consultate accesând sursa informației.

Sursa informației

Vezi și [UPDATE: Rezultatele interviului] Ministerul Culturii. Concurs de recrutare în vederea ocupării unui post contractual de execuție de consilier pentru afaceri europene la Serviciul Afaceri Europene (6 septembrie 2021)

[UPDATE: Rezultatele probei scrise] Ministerul Culturii. Concurs de recrutare în vederea ocupării unei funcții publice de execuție de consilier achiziții publice la Serviciul Achiziții și Administrativ (23 noiembrie 2021) was last modified: noiembrie 25th, 2021 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter