Ministerul Afacerilor Interne. Întâlnire cu reprezentanții organizațiilor sindicale din MAI

31 dec. 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 99

Potrivit site-ului oficial (www.mai.gov.ro), la sediul Ministerului Afacerilor Interne (MAI) a avut o întâlnire cu reprezentanți ai organizațiilor sindicale ale polițiștilor și personalului contractual din MAI, inclusiv Federațiile semnatare ale Acordului Colectiv privind raporturile de serviciu ale polițiștilor și Contractului Colectiv de Muncă pentru personalul contractual.

Astfel, tema principală a discuțiilor a fost proiectul de O.U.G. privind unele măsuri fiscal-bugetare, care vizează inclusiv plafonarea salariilor, fiind menționate, de asemenea, elemente de salarizare a efectivelor, planul conducerii ministerului de a continua dotarea cu tehnică și echipament, precum și măsuri pentru acoperirea deficitului de personal cu care se confruntă.

De asemenea, în urma dialogului purtat, au fost lansate, atât de către conducerea Ministerului, cât și de către reprezentanții sindicali, o serie de soluții, care să fie puse în practică în raport cu realitatea actuală și actele normative în vigoare.

Pentru comunicatul integral, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

🔔Vezi și Ministerul Afacerilor Interne. Proiect: Hotărâre pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare unitară a dispozițiilor O.U.G. nr. 97/2005 privind evidența, domiciliul, reședința și actele de identitate ale cetățenilor români

Ministerul Afacerilor Interne. Întâlnire cu reprezentanții organizațiilor sindicale din MAI was last modified: decembrie 30th, 2020 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter