Ministerul Afacerilor Interne. Centrul mobil de instruire a populației pentru răspuns la situații de urgență

31 mart. 2021
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 108

Ministerul Afacerilor Interne (MAI) a informat că Inspectoratul General pentru Situații de Urgență a fost dotat cu un Centru mobil de instruire a populației pentru răspuns la situații de urgență.

Astfel, Centrul mobil este dotat cu echipamente ce simulează situații de urgență complexe, precum incendiile din locuințe, un pachet pentru condiții meteo extreme sau simularea realistă a unui cutremur și a modalității în care acesta se percepe într-o casă sau într-un apartament.

De asemenea, participanților la sesiunea de instruire le sunt oferite mai multe scenarii pentru prevenirea incendiilor, tehnologii de recunoaștere a pericolelor și efecte multimedia, fiind conceput pentru a asigura o învățare experiențială, prin deplasarea acestuia în diverse locuri din țară.

Totodată, activitatea de instruire cu ajutorul centrului mobil va începe în unitățile de învățământ din ciclul primar și gimnazial, urmând ca, în cursul anului, să staționeze în mai multe orașe din țară.

Pentru comunicatul integral, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

🔔Vezi și Ministerul Afacerilor Interne. Ședința de evaluare a activității desfășurate de MAI în anul 2020

Ministerul Afacerilor Interne. Centrul mobil de instruire a populației pentru răspuns la situații de urgență was last modified: martie 31st, 2021 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter