MFP. Discuție privind majorarea capitalului social al CEC Bank S.A. cu 940 milioane de lei

30 oct. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 215

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit site-ului oficial (www.mfinante.gov.ro), Ministerul Finanțelor Publice a transmis un comunicat prin care ministrul interimar al finanțelor publice salută decizia Comisiei Europene de ieri, 29 octombrie a.c., prin care se atestă faptul că majorarea capitalului social al CEC Bank S.A. cu 940 milioane de lei nu se încadrează în categoria măsurilor de ajutor de stat.

Comisia Europeană, prin Directoratul General Concurență (DG Competition) a făcut cunoscut faptul că, după o analizare minuțioasă a raportului privind „Testul investitorului privat realizat în legătură cu intenția statului român de a majora capitalul social al CEC Bank SA” și a Business planului transmise de autoritățile române, a decis că majorarea capitalului CEC Bank SA nu este o măsură de ajutor de stat. Documentele transmise au inclus argumente de natură juridică și economică-financiară pentru testarea comportamentului de investitor privat al acționarului unic al CEC Bank S.A, în contextul intenției de majorare a capitalului social al Băncii cu suma de 940 mil. RON în anul 2019, având ca sursă bugetul de stat.

 

Pentru a accesa comunicatul, urmați, vă rugăm, sursa informației.

 

Sursa informației

MFP. Discuție privind majorarea capitalului social al CEC Bank S.A. cu 940 milioane de lei was last modified: octombrie 30th, 2019 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter