[UPDATE: Peste un milion de persoane fizice înregistrate în SPV] MF. Întâlnire cu reprezentanții asociațiilor profesionale pentru a discuta despre procesul de înrolare în SPV

17 iun. 2021
2 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 5 (2 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 40

Update 17 iunie 2021: Peste un milion de persoane fizice înregistrate în SPV

Potrivit site-ului oficial (www.mfinante.gov.ro), Ministerul Finanțelor (MF) anunță că, până în prezent, peste 1.6 milioane de utilizatori, persoane fizice și juridice, s-au conectat pe platforma Spațiul Privat Virtual (SPV) al MF-ANAF.

Astfel, peste 1 milion de persoane fizice s-au înrolat în SPV, platformă a MF ce ajută la automatizarea schimbului de date fiscale și eliminarea depunerii fizice a anumitor declarații lunare specifice, printre serviciile de care beneficiază utilizatorii numărându-se:

− O bază de date complexă, cu informații din sfera obligațiilor fiscale;

− Accesul facil la acte administrativ fiscale și alte documente;

− Acces la servicii electronice specifice.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

 


Ministerul Finanțelor (MF) a anunțat că, la sediu, a fost organizată o întâlnire în cadrul căreia ministrul Finanțelor a discutat cu reprezentanții mai multor asociații profesionale despre măsurile de simplificare și digitalizare a procedurii administrativ-fiscale și despre procesul de înrolare a contribuabililor în Spațiul Privat Virtual (SPV).

Astfel, obiectivul întâlnirii a fost crearea unui climat deschis de dialog între minister și asociațiile profesionale, în cadrul căruia să existe un schimb de idei referitoare la proiectul de act normativ care prevede înrolarea în SPV a persoanelor juridice, asocierilor și a altor entități fără personalitate juridică, precum și a persoanelor fizice care desfășoară o profesie liberală sau exercită o activitate economică în mod independent, în formele prevăzute de O.U.G. nr. 44/2008.

De asemenea, întâlnirile de lucru cu mediul privat referitoare la înrolarea în SPV vor continua în scopul accelerării procesului de digitalizare a MF și ANAF.

Pentru comunicatul integral, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

🔔Vezi și MF. Declarația unică precompletată poate fi descărcată prin intermediul SPV

[UPDATE: Peste un milion de persoane fizice înregistrate în SPV] MF. Întâlnire cu reprezentanții asociațiilor profesionale pentru a discuta despre procesul de înrolare în SPV was last modified: iunie 17th, 2021 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter