Mesajul prim-ministrului interimar transmis de Ziua Justiției

1140       0
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Domnul Gabriel Oprea, prim-ministru interimar, viceprim-ministru pentru securitate națională și ministrul afacerilor interne, a transmis cu ocazia Zilei Justiției, potrivit comunicatului de presă publicat pe site-ul guvernului, următorul mesaj:

„Ziua Justiției este un prilej de a-i sărbători pe toți cei care și-au adus contribuția la schimbarea în bine a sistemului judiciar din România, cei datorită cărora astăzi ne putem mândri cu o Justiție puternică, independentă, un simbol al stabilității instituțiilor statului de drept și al respectării drepturilor cetățenilor.

Forumul Național de Drept Bancar, ediția a II-a

Activitatea Justiției este un martor al nivelului de evoluție a societății, dar și un indicator al determinării autorităților naționale de a apăra drepturile și libertățile fundamentale.

Apreciez, astfel, ca orice român de bună-credință, hotărârea cu care instituțiile statului intervin pentru combaterea faptelor ce constituie amenințări la adresa securității naționale, cum ar fi criminalitatea economică sau corupția.

Ca om politic, am sprijinit și voi sprijini în continuare, fără rezerve, activitatea Justiției, având convingerea că o justiție puternică este în interesul tuturor românilor. De altfel, Justiția are un rol deosebit în progresul României, contribuind la imaginea pozitivă și credibilitatea în plan extern a țării noastre.

Apreciez cooperarea dintre instituțiile care alcătuiesc sistemul de justiție și cele care fac parte din sistemul de apărare, ordine publică și siguranță națională, iar această cooperare cunoaște un trend ascendent.

În ceea ce mă privește, vă asigur că voi fi întotdeauna un promotor al dezvoltării și modernizării instituțiilor statului român și a acelor măsuri care au ca scop consolidarea sistemului judiciar.

Mult succes în aplicarea și apărarea Legii! La mulți ani”!

Consultați sursa informațiilor, comunicatul de presă publicat pe site-ul Guvernului (www.gov.ro).

Mesajul prim-ministrului interimar transmis de Ziua Justiției was last modified: iulie 7th, 2015 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter