Masă rotundă „Nu există justiție fără avocați independenți”

190       0
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.

Masă rotundă: „Nu există justiție fără avocați independenți” 📅 22 octombrie 2021 Masă rotundă: „Nu există justiție fără avocați independenți”

Data 22 octombrie 2021
Locația Online

Baroul Argeș în parteneriat cu Editura Universul Juridic organizează vineri, 22 octombrie 2021, începând cu ora 15.00, cu prilejul Zilei Europene a Avocaților, în regim hibrid, MASA ROTUNDĂ cu tema „NU EXISTĂ JUSTIȚIE FĂRĂ AVOCAȚI INDEPENDENȚI”.

Teme și speakeri:

Av. Dragoș Andrei Nicolescu – „Independența profesiei de avocat și independența avocatului”;
Av. Luminița Ioana – „Avocatul ca profesionist al dreptului și avocatul ca membru al Corpului profesional”;
Implicarea în perfecționarea și evoluția legislației profesiei”;
Av. Ștefan Naubauer – „Probleme dificile privind reglementarea profesiei de avocat în România”.

Cu aceeași ocazie va avea loc și prezentarea cărții „Legea organizării și exercitării profesiei de avocat”, autor Ștefan Naubauer.

Participarea la eveniment va fi posibilă în sistem online și la sediul Baroului Argeș în limita locurilor disponibile, cu respectarea normelor igienico-sanitare în vigoare.

* Având în vedere prevederile legale în materia protecției datelor cu caracter personal, vă informăm că la evenimentul la care urmează să participați există posibilitatea să se realizeze filmări/fotografii. Totodată, este posibil ca aceste materiale să fie transmise live și în reluare pe universuljuridic.ro, să se regăseasca în arhivele Universul Juridic, precum și promovate pe site-urile și pe rețelele noastre de socializare – Facebook, Twitter, Google+, Instagram, LinkedIn etc.
Completarea prezentului formular, plata taxei de participare, logarea dumneavoastră în platforma evenimentului sau orice corespondență din partea reprezentanților Universul Juridic, precum și prin participarea dumneavoastră la eveniment, semnifică acceptarea termenilor și condițiilor privind organizarea acestuia. Astfel, vă exprimați acordul pentru procesarea datelor cu caracter personal de către Universul Juridic pentru a primi informații cu privire la acest eveniment/alte evenimente Universul Juridic, oferte și/sau prezentări ale Universul Juridic, dar și newsletter. Tototdată, completând acest formular, vă dați acordul și față de folosirea fotografiilor și/sau înregistrărilor video și posibila apariție a imaginii dumneavoastră în materialele filmate/fotografice, destinate diseminării pe canalele arătate.

Masă rotundă: „Nu există justiție fără avocați independenți” was last modified: octombrie 29th, 2021 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter