Masă rotundă „Formele de asociere a avocaților în cadrul organizării activităţii de avocat și limitele publicității formelor de organizare a profesiei de avocat”

918       0

Masă rotundă: „Formele de asociere a avocaților în cadrul organizării activităţii de avocat și limitele publicității formelor de organizare a profesiei de avocat” 📅 23 octombrie 2021 Chișinău Masă rotundă: „Formele de asociere a avocaților în cadrul organizării activităţii de avocat și limitele publicității formelor de organizare a profesiei de avocat”

Data 23 octombrie 2021
Locația Online

Uniunea Avocaților din Republica Moldova apreciază relațiile profesionale între instituțiile avocațiale ‒ Baroul Dolj, Baroul Chișinău și Uniunea Avocaților din Republica Moldova. Acordul de înfrățire între Baroul Dolj și Baroul Chișinău creează baza legală de formare a unei tradiții de colaborare între avocații celor două barouri.

Sâmbătă, 23 octombrie 2021, începând cu ora 09.30, Baroul avocaților din Circumscripția Curții De Apel Chișinău, Baroul Dolj, cu susținerea Uniunii Avocaților Din Republica Moldova și în parteneriat cu Editura Universul Juridic, în contextul actualității problemelor ce țin de formele asocierii avocaților în cadrul exercitării profesiei de avocat, dar și celor ce țin de publicitatea formelor de organizare a profesiei de avocat, organizează masa rotundă cu tema: „Formele de asociere a avocaților în cadrul organizării activității de avocat și limitele publicității formelor de organizare a profesiei de avocat”.

La eveniment vor participa, cu prezentări și discuții:

– Av. Emanoil Ploșniță, președinte, Uniunea Avocaților din Republica Moldova;

– Av. dr. Dorin Popescu, decan, Baroul avocaților din circumscripția Curții de Apel Chișinău;

– Av. Mihail Gafton, președinte, Comisia pentru etică și disciplină a Uniunii Avocaților din Republica Moldova;

– Av. Vladimir Palamarciuc, asociat, Biroul de Avocați „Turcan Cazac”; formator, Centrul de Instruire a Avocaților al Uniunii Avocaților din Republica Moldova;

– Av. Vadim Vieru, Asociația Promo-LEX; ex-președinte, Asociația Tinerilor Avocați din cadrul Uniunii Avocaților din Republica Moldova; formator, Centrul de Instruire a Avocaților al Uniunii Avocaților din Republica Moldova;

– Reprezentanții organelor de conducere a Uniunii Avocaților din Republica Moldova.

Avocații înscriși în Lista avocaților cu drept de exercitare a profesiei de avocat vor participa prin intermediul aplicației ZOOM.

Baroul Dolj:

– Av. dr. Lucian Bernd Săuleanu, decan, Baroul Dolj;

– Av. Dragoș Nicu, prodecan, Baroul Dolj;

– Av. Dragoș Ghinescu, președinte, Comisia de disciplină, Baroul Dolj;

– Av. Cosmin Roșulescu, membru, Consiliul Baroului Dolj;

– Av. Cristian Diaconu, membru, Consiliul Baroului Dolj;

Nicolae Cîrstea, președinte, Grupul editorial Universul Juridic.

Agenda evenimentului poate fi descărcată de aici.

Agenda evenimentului

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm să dați refresh)

[gview file=”https://www.universuljuridic.ro/wp-content/uploads/2021/10/agenda_23_10_2021_final.pdf”]

* Având în vedere prevederile legale în materia protecției datelor cu caracter personal, vă informăm că la evenimentul la care urmează să participați există posibilitatea să se realizeze filmări/fotografii. Totodată, este posibil ca aceste materiale să fie transmise live și în reluare pe universuljuridic.ro, să se regăseasca în arhivele Universul Juridic, precum și promovate pe site-urile și pe rețelele noastre de socializare – Facebook, Twitter, Google+, Instagram, LinkedIn etc.
Completarea prezentului formular, plata taxei de participare, logarea dumneavoastră în platforma evenimentului sau orice corespondență din partea reprezentanților Universul Juridic, precum și prin participarea dumneavoastră la eveniment, semnifică acceptarea termenilor și condițiilor privind organizarea acestuia. Astfel, vă exprimați acordul pentru procesarea datelor cu caracter personal de către Universul Juridic pentru a primi informații cu privire la acest eveniment/alte evenimente Universul Juridic, oferte și/sau prezentări ale Universul Juridic, dar și newsletter. Totodată, completând acest formular, vă dați acordul și față de folosirea fotografiilor și/sau înregistrărilor video și posibila apariție a imaginii dumneavoastră în materialele filmate/fotografice, destinate diseminării pe canalele arătate.

Masă rotundă: „Formele de asociere a avocaților în cadrul organizării activității de avocat și limitele publicității formelor de organizare a profesiei de avocat” was last modified: octombrie 27th, 2021 by Universul Juridic

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor: