Lucrări [Cum a fost] UNBR. Lucrările Comisiei Permanente și ale Consiliului UNBR se vor desfășura la Iași, în 23-25 august 2018

1826       0

[Cum a fost] UNBR. Lucrările Comisiei Permanente și ale Consiliului UNBR se vor desfășura la Iași, în 23-25 august 2018 📅 23 - 25 august 2018 Iași [Cum a fost] UNBR. Lucrările Comisiei Permanente și ale Consiliului UNBR se vor desfășura la Iași, în 23-25 august 2018

Data 23 - 25 august 2018
Locația Palatul Culturii din Iași, Hotelul Internațional

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Municipiul Iași a fost gazda Comisiei Permanente și a Consiliului Uniunii Naționale a Barourilor din România, în perioada 23-25 august 2018.

Esti avocat, magistrat, notar, executor judecatoresc, practician in insolventa sau consilier juridic? Atunci ai nevoie de pachetul Alpha Bank dedicat profesionistilor

„Faptul că lucrările UNBR se desfășoară în orașul nostru constituie o recunoaștere a importanței Baroului ieșean în cadrul Uniunii, precum și a realizărilor înregistrate de acesta în ultimii ani”, ne-a declarat decanul Baroului Iași, Marius Striblea, care a coordonat organizarea lucrărilor.

Comisia Permanentă s-a reunit în zilele de joi, 23 august 2018 și vineri, 24 august 2018, iar Consiliul UNBR și-a desfășurat lucrările în zilele de vineri, 24 august 2018 și sâmbătă, 25 august 2018.

Deschiderea festivă a Consiliului UNBR a avut loc vineri, 24 august 2018, la Palatul Culturii din Iași, în Sala Voievozilor.

Au fost prezenți președintele UNBR, Gheorghe Florea, vicepreședinții Uniunii, decanii barourilor din România și ceilalți membri ai consiliului Uniunii. S-au alăturat, în calitate de invitați, membrii Consiliului Baroului Iași, președintele Uniunii Avocaților din Republica Moldova și decanii barourilor din țara vecină.

La deschidere au participat primarul Municipiului Iași, Mihai Chirica, prefectul județului Iași, Marian Șerbescu, vicepreședinte Consiliului Județean Iași, Victor Chirilă, reprezentanții Curții de Apel Iași, ai Tribunalului Iași, Judecătoriei Iași și ai tuturor unităților de parchet din Iași.

Au fost prezenți și reprezentanții notarilor publici, executorilor judecătorești, mediatorilor din județul Iași, precum și cei ai corpului de arbitri al Curții de Arbitraj de pe lângă Camera de Comerț și Industrie Iași.

De asemenea, au participat reprezentanții Facultății de Drept din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” Iași, precum și domnul avocat Constantin Rotaru, decanul de vârstă al avocaților ieșeni (fost decan al Baroului Iași în perioada 1990-1999 și fost vicepreședinte al UNBR, între anii 1995-1999).

Editura Universul Juridic a fost partener media al acestui important eveniment.

Galeria foto a evenimentului


Municipiul Iași va fi gazda Comisiei Permanente și a Consiliului Uniunii Naționale a Barourilor din România, în perioada 23-25 august 2018. Aceste lucrări ale UNBR se organizează la Iași, în anul „Centenarului Marii Uniri”, pentru a evidenția rolul avocaților români în procesul de înfăptuire a Unirii.

În același timp, evenimentul constituie o recunoaștere a importanței Baroului ieșean în cadrul Uniunii, precum și a realizărilor înregistrate de acesta în ultimii ani, ne-a declarat Decanul Baroului Iași, Marius Striblea, care a coordonat organizarea evenimentului.

Bibliolex Biblioteca juridica virtuala

Consiliul UNBR (alcătuit din 106 membri) își va desfășura lucrările la Palatul Culturii din Iași, în zilele de vineri, 24 august 2018 și sâmbătă, 25 august 2018.

Deschiderea festivă a Consiliului UNBR va avea loc vineri, 24 august 2018, la Palatul Culturii, în Sala Voievozilor, începând cu ora 11.30, informează Baroul Iași.

Vor fi prezenți președintele UNBR, Gheorghe Florea, vicepreședinții Uniunii, decanii barourilor din România și ceilalți membri ai Consiliului Uniunii.

Se vor alătura, în calitate de invitați, membrii Consiliului Baroului Iași, președintele Uniunii Avocaților din Republica Moldova și decanii barourilor din țara vecină.

La deschidere vor participa primarul municipiului Iași, Mihai Chirica, prefectul județului Iași, Marian Șerbescu, vicepreședinte Consiliului Județean Iași, Victor Chirilă, reprezentanții Curții de Apel Iași, ai Tribunalului Iași, Judecătoriei Iași și tuturor unităților de parchet din Iași, precum și ai notarilor publici, executorilor judecătorești, mediatorilor și arbitrilor.

De asemenea, vor fi prezenți reprezentanții Facultății de Drept din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” Iași, precum și domnul avocat Constantin Rotaru, decanul de vârstă al avocaților ieșeni (fost decan al Baroului Iași în perioada 1990-1999 și fost vicepreședinte al UNBR, între anii 1995-1999).

Editura „Universul Juridic” este partener media al acestui important eveniment.

Comisia Permanentă a UNBR, alcătuită din 15 membri, își va desfășura lucrările la Hotelul Internațional din Iași, joi, 23 august 2018, între orele 15.30-18.00 și vineri, 24 august 2018, între orele 9.00-11.00. La lucrările Comisiei vor participa ca invitați Președintele de Onoare al UNBR, Decanul și Prodecanul Baroului Iași, Președintele și Vicepreședintele Casei de Asigurări a Avocaților, Președintele Filialei Iași a Casei de Asigurări a Avocaților și Directorul Centrului Teritorial INPPA Iași.

[Cum a fost] UNBR. Lucrările Comisiei Permanente și ale Consiliului UNBR se vor desfășura la Iași, în 23-25 august 2018 was last modified: august 27th, 2018 by Universul Juridic

Jurisprudență

Vezi tot

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.