Lansare de carte Lansarea volumului-eveniment „Istoriile unui vehement: Ipocrația”, de Irinel Columbeanu

450       0
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.

Lansarea volumului-eveniment „Istoriile unui vehement: Ipocrația”, de Irinel Columbeanu 📅 15 decembrie 2021 Lansarea volumului-eveniment „Istoriile unui vehement: Ipocrația”, de Irinel Columbeanu

Data 15 decembrie 2021
Locația Online


Te invităm miercuri, 15 decembrie 2021, de la ora 15.00, să participi la o lansare de carte inedită. Un eveniment online în care omul de afaceri Irinel Columbeanu va prezenta, într-o manieră elegantă, primul său volum din trilogia Istoriile unui vehement, intitulat Ipocrația!

„Aveți acces la date și informații sensibile”, afirmă autorul care, încă de la începutul anului 2021, „ne-a amenințat” că va publica o trilogie care va deveni bestseller postmodernist.
Trilogia „Istoriile unui vehement” îmbracă aspecte ale derulării vieții personajului principal, între anii 1957 și 2021. Povestirea începe să îl urmărească de la locul nașterii (1957, Ploiești), la București și în continuare, prin școlile absolvite și alte întâmplări conexe, derularea evenimentelor fiind relatată de vocea sa interioară. Paleta largă de personaje intersectate sunt descrise, analizate și cântărite metodic de el însuși. Povestirea este puternic ancorată în desfășurarea autentică a evenimentelor.

„În acest volum constată treptat ipocrizia celor din jur (cea de pe «vremea lui Ceaușescu»), apoi că specularea ipocriziei mai tuturor membrilor acelei societăți o aduce treptat să fie condusă de ea, de unde vine și titlul volumului.
Vine «revoluția», cu încununarea ipocrației atunci sintetizată public în celebra replică scăpată pe micul ecran «Mircea, fă-te că muncești!», el începe să facă din ce în ce mai mulți bani, după care suferă un atac vascular cerebral și așa se termină primul volum, cu el în convalescență la Paris.
Se oferă astfel cititorului posibilitatea unei călătorii mentale prin ultimii 64 de ani, traversând ultimele două sisteme economico-sociale apărute, cu urcușurile si coborâșurile autentic simțite și minuțios relatate, comentate și transmise, eventuala rețetă a unui posibil #bestseller postmodernist”. (Un cititor)

Lucrarea Istoriile unui vehement: Ipocrația poate fi precomandată, la preț special, din librăria noastră online, accesând următorul link ➡️ https://bit.ly/32Z8EJl

 

* Având în vedere prevederile legale în materia protecției datelor cu caracter personal, vă informăm că la evenimentul la care urmează să participați există posibilitatea să se realizeze filmări/fotografii. Totodată, este posibil ca aceste materiale să fie transmise live și în reluare pe universuljuridic.ro, să se regăseasca în arhivele Universul Juridic, precum și promovate pe site-urile și pe rețelele noastre de socializare – Facebook, Twitter, Google+, Instagram, LinkedIn etc.
Completarea prezentului formular, plata taxei de participare, logarea dumneavoastră în platforma evenimentului sau orice corespondență din partea reprezentanților Universul Juridic, precum și participarea dumneavoastră la eveniment semnifică acceptarea termenilor și condițiilor privind organizarea acestuia. Astfel, vă exprimați acordul pentru procesarea datelor cu caracter personal de către Universul Juridic pentru a primi informații cu privire la acest eveniment/alte evenimente Universul Juridic, oferte și/sau prezentări ale Universul Juridic, dar și newsletter. Totodată, completând acest formular, vă dați acordul și față de folosirea fotografiilor și/sau înregistrărilor video și posibila apariție a imaginii dumneavoastră în materialele filmate/fotografice, destinate diseminării pe canalele arătate.

Lansarea volumului-eveniment „Istoriile unui vehement: Ipocrația”, de Irinel Columbeanu was last modified: decembrie 15th, 2021 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter