Lansarea REVISTEI LEGAL POINT nr. 1/2017

1265       0
3 voturi, medie: 4,67 din 53 voturi, medie: 4,67 din 53 voturi, medie: 4,67 din 53 voturi, medie: 4,67 din 53 voturi, medie: 4,67 din 5 (3 votes, average: 4,67 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Vineri, 7 iulie, ora 11.00, la Ramada București Majestic Hotel s-a sărbătorit Ziua Justiției într-o atmosferă deosebită. Festivitatea a fost organizată de Uniunea Juriștilor din România, în parteneriat cu Editura Universul Juridic. Cu această ocazie s-a lansat și numărul 1/2017 al revistei Legal Point.

Personalități marcante din lumea justiției și a culturii au făcut ca întâlnirea să se desfășoare sub cele mai bune auspicii, atmosfera mai sobră din prima parte evoluând către una emoționantă, odată cu lansarea revistei.

Intrată în portofoliul Editurii Universul Juridic începând cu anul 2016, revista este una quality, excedând, prin adresabilitatea ei, mediul juridic și promovând în paginile sale personalități din varii domenii – sociale, culturale, academice și nu numai.

Acest număr îi găzduiește în paginile sale pe seniorii dreptului, prof. univ. dr. Ioan Leș și prof. univ. dr. Liviu Pop, pe dirijorul Operei Maghiare și al Operei Naționale din Cluj-Napoca, domnul József Horváth, precum și pe doamna Ana Blandiana, devenită în anul 2016 membru al Academiei Române. Ne-am bucurat să discutăm cu doamna Anca Damian, care ne-a împărtășit din aria de activitate a Domniei Sale, respectiv aceea de regizor de film.

Ne-am revăzut cu acest prilej cu cei doi alpiniști, Zsolt Török și Vlad Căpușan, care dau și coperta prezentului număr. Am apreciat că performanțele lor nu s-au oprit în anul 2016, când revista i-a premiat pentru ceea ce au realizat, și, pentru că au continuat să-și depășească limitele, să abordeze noi provocări, în urma deciziei redacției, am considerat că performanțele lor, dar mai ales dorința de autodepășire, merită semnalate inclusiv prin selectarea lor pentru a da coperta numărului 1/2017.

Sigur că orice întâlnire cu domnul Constantin Chiriac este importantă, Festivalul de Teatru de la Sibiu, dar și performanțele dumnealui personale, nu numai ca manager, dar și ca actor, meritând aprofundate și împărtășite cu cititorii noștri.

Ne-a surprins într-un mod cu totul extraordinar discuția noastră cu domnul Ovidiu Bojor, dar mai ales discursul Domniei Sale în cadrul acestei festivități, un discurs care face cinste unui academician, unui cercetător, dar mai ales unui om care a atins vârfurile performanței în cercetare. Discursul Domniei Sale poate fi citit/vizualizat AICI.

Un destin special, dar și reușita în depășirea tuturor provocărilor pe care le-a presupus acesta ne-au determinat să discutăm cu regizorul Tedy Necula, cunoscând mai îndeaproape situația lui, minunându-ne de cât de puternic trebuie să fii pentru a-ți depăși toate limitele fizice și psihice în această situație. Așadar, un gând special îndreptat de nr. 1/2017 pentru o persoană specială așa cum este Tedy Necula.

Sigur că, așa cum ne-a obișnuit, fiecare număr al revistei semnalează o serie de evenimente din interiorul domeniului juridic și nu numai, prin intermediul PREMIILOR LEGAL POINT. Transmitem prin acest proiect special, PREMIILE REVISTEI LEGAL POINT, o parte din viziunea noastră. Ele vorbesc despre percepția asupra celor ce se întâmplă sau ni se întâmplă. Este modalitatea de a arăta că nu suntem indiferenți. Că ajung la noi lucrurile importante. Conferindu-le, oprim timpul punând în lumină oamenii care stau la baza lor. Le admirăm realizările și ne bucurăm că le putem celebra. Într-o lume în care reperele devin relative, îndrăznim să propunem standarde care să le statueze.

În acest număr au fost acordate următoarele premii:
– Doamnei Mariana Ghena, în aprecierea alegerii ca Președinte al Consiliului Superior al Magistraturii;
– Doamnei Cristina Rotaru, în aprecierea numirii ca Director al Institutului Național al Magistraturii;
– Doamnei Gilda Lazăr, în aprecierea celor 20 de ani de colaborare cu JTI România și a proiectelor implementate;
– Domnului Mihai Daraban, în aprecierea perseverenței în promovarea intereselor întreprinzătorilor români din poziția de Președinte CCIR;
– Domnului Marius Pantea, în aprecierea numirii ca Director general al CN „Loteria Română”;
– Domnului Florin Petroșel, în aprecierea eforturilor depuse pentru modernizarea și informatizarea Casei de Asigurări a Avocaților.

Pentru a comanda ultimul număr al revistei Legal Point, va așteptăm pe ujmag.ro – CLICK AICI!

Mulțumim în mod special AVINCIS, care, prin cele două mărci ale sale – Avincis, respectiv Vila Dobrușa –, a fost și de această dată alături de evenimentul special al Revistei. Mulțumim pentru găzduire RAMADA București Majestic Hotel și, de asemenea, mulțumiri tuturor celor care ne-au onorat cu prezența lor.

Așteptăm cu nerăbdare să ne revedem în luna decembrie la următoarea lansare, cea a numărului 2/2017, unde vom avea, de asemenea, invitați de excepție.

Lansarea REVISTEI LEGAL POINT nr. 1/2017 was last modified: iulie 14th, 2017 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter