Lansare Lansarea oficială a Asociației Române de Drept Penal al Afacerilor

708       0

Lansarea oficială a Asociației Române de Drept Penal al Afacerilor 📅 14 ianuarie 2023 Lansarea oficială a Asociației Române de Drept Penal al Afacerilor

Data 14 ianuarie 2023
Locația Salonul Le Diplomat, Hotelul InterContinental Athénée Palace, București, str. Episcopiei 1-3, sector 1

Pe 14 ianuarie 2023 va avea loc intrarea oficială în activitate a Asociației Române de Drept Penal al Afacerilor (ARDPA), organizație profesională non-profit, constituită ca un forum al specialiștilor din domeniul Dreptului penal, care își propune să reunească pasionații de cunoașterea aprofundată a legislației penale cu impact în lumea afacerilor.   

Momentul va fi marcat printr-un eveniment special, în 14 ianuarie 2023, începând cu ora 12.30, în Salonul Le Diplomat al Hotelului InterContinental Athénée Palace din București, eveniment organizat cu sprijinul Grupului editorial Universul Juridic, fiind transmis LIVE, online, pe portalul www.universuljuridic.ro, pe pagina Facebook dedicată și pe website-ul organizației, www.ardpa.ro. 

ARDPA urmărește promovarea și dezvoltarea disciplinei Dreptul penal al afacerilor, ca arie juridică „hibridă”, aflată la confluența dreptului penal cu ramurile juridice convențional privite ca alcătuind Dreptul afacerilor (Business Law).  

În cadrul evenimentului, se vor adresa publicului cei cinci membri fondatori (ordine alfabetică): 

Av. Gabriel Albu, Managing Partner, Cabinet Albu Morar 

Av. Mihai Adrian Hotca, Managing Partner, Hotca Neagu Sitaru și Asociații – președinte ARDPA 

Av. Mihai Mareș, Managing Partner, Mareș & Mareș  

Av. Norel Neagu, Partener, Hotca Neagu Sitaru & Asociații 

Av. Augustin Zăbrăuțanu , Managing Partner, Zăbăruțanu Popescu și Asociații 

Aceștia își vor prezenta viziunea asupra Dreptului Penal al Afacerilor, scopul asocierii și obiectivele ARDPA. De asemenea, vor lua cuvântul invitații speciali, reprezentanți ai unor organizații de prestigiu din domeniul juridic, precum și alți participanți la eveniment. 

Agenda evenimentului: 

12.30 – 13.00 – înregistrarea participanților, welcome coffee 

13.00 – 16.00 – Prezentarea ARDPA, discursuri fondatori și asociați, scop, obiective, parteneri, alocuțiuni invitați speciali etc. 

16.00-18.00 – networking buffet  

Participarea fizică la eveniment va fi posibilă exclusiv pe bază de invitație.

 

 

* Având în vedere prevederile legale în materia protecției datelor cu caracter personal, vă informăm că la evenimentul la care urmează să participați există posibilitatea să se realizeze filmări/fotografii. Totodată, este posibil ca aceste materiale să fie transmise live și în reluare pe universuljuridic.ro, să se regăseasca în arhivele Universul Juridic, precum și promovate pe site-urile și pe rețelele noastre de socializare – Facebook, Twitter, Google+, Instagram, LinkedIn etc.
Completarea prezentului formular, plata taxei de participare, logarea dumneavoastră în platforma evenimentului sau orice corespondență din partea reprezentanților Universul Juridic, precum și prin participarea dumneavoastră la eveniment, semnifică acceptarea termenilor și condițiilor privind organizarea acestuia. Astfel, vă exprimați acordul pentru procesarea datelor cu caracter personal de către Universul Juridic pentru a primi informații cu privire la acest eveniment/alte evenimente Universul Juridic, oferte și/sau prezentări ale Universul Juridic, dar și newsletter. Tototdată, completând acest formular, vă dați acordul și față de folosirea fotografiilor și/sau înregistrărilor video și posibila apariție a imaginii dumneavoastră în materialele filmate/fotografice, destinate diseminării pe canalele arătate.

Lansarea oficială a Asociației Române de Drept Penal al Afacerilor was last modified: ianuarie 14th, 2023 by Universul Juridic

Jurisprudență

Vezi tot

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.