Lansare Carte Lansare Carte - „Puterea educației financiare”

182       0

Lansare Carte – „Puterea educației financiare” 📅 13 decembrie 2023 Lansare Carte – „Puterea educației financiare”

Data 13 decembrie 2023
Locația Hotel Pullman, Piața Montreal 10, București, ora 18:30

Suntem încântați să vă aducem în atenție cartea proaspăt apărută la Editura Universul Juridic/Editura Evrika, și anume „Puterea educației financiare”, avându-l ca autor pe Alexandru Dinu, promotor al utilității practice a conceptului de educație financiară. 

Această lucrare captivantă reprezintă o sursă valoroasă pentru cei care doresc să-și sporească înțelegerea asupra finanțelor și să-și transforme relația cu banii într-un mod pozitiv. Prin urmare, de la înțelegerea noțiunilor fundamentale de educație financiară și mentalitatea raportată la bani până la punerea în practică a unor strategii, astfel încât să ajungem la independența financiară mult dorită și așteptată, cartea oferă un ghid cuprinzător pentru gestionarea înțeleaptă a resurselor financiare. Este, se poate afirma, mai mult decât o carte: este o investiție în cunoaștere și în propria noastră prosperitate. 

Descoperiți, așadar, secretele succesului financiar și luați parte la călătoria dumneavoastră către un viitor financiar solid! 

Lansarea cărții – nefiind numai un eveniment, ci și o invitație la transformare și dezvoltare personală – va avea loc la data de 13 decembrie 2023, începând cu ora 18:30, la Hotelul Pullman din București, iar participarea se va realiza pe bază de invitație. 

Vă dorim un an nou plin de prosperitate și bogăție, inclusiv pe plan financiar! 

*  Având în vedere prevederile legale în materia protecției datelor cu caracter personal, vă informăm că la evenimentul la care urmează să participați există posibilitatea să se realizeze filmări/fotografii. Totodată, este posibil ca aceste materiale să fie transmise live și în reluare pe universuljuridic.ro, să se regăseasca în arhivele Universul Juridic, precum și promovate pe site-urile și pe rețelele noastre de socializare – Facebook, Twitter, Google+, Instagram, LinkedIn etc. De asemenea, aceste inregistrari/clipuri/fotografii vor putea fi preluate si de catre partenerii contractuali si/sau media ai Universul Juridic SRL cu diseminare pe retele de socializare, posturi tv, site-uri proprii, clipuri promo, etc.

Lansare Carte – „Puterea educației financiare” was last modified: decembrie 6th, 2023 by Universul Juridic

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor: