JURISPRUDENȚĂ PRELUCRATĂ Suspendarea executării silite. Restituirea cauțiunii. Excepția de prematuritate

1 feb. 2011
Vizualizari: 50
  • C. proc. Civ: art. 723^1 alin. (3)
  • Decretul nr. 167/1958: art. 1
  • Decretul nr. 167/1958: art. 23

Admisibilitatea cererii de restituire a cauțiunii este condiționată de îndeplinirea cumulativă a două condiții și anume: existența unei hotărâri irevocabile prin care s-a soluționat fondul cauzei și termenul de 30 de zile de la rămânerea irevocabilă a hotărârii care a soluționat fondul cauzei.

(I.C.C.J., secția comercială, decizia nr. 419 din 1 februarie 2011)


 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

JURISPRUDENȚĂ PRELUCRATĂ Suspendarea executării silite. Restituirea cauțiunii. Excepția de prematuritate was last modified: septembrie 5th, 2023 by Redacția ProLege

Jurisprudență

Vezi tot

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.