JURISPRUDENȚĂ PRELUCRATĂ Societăți comerciale cu capital privat. Ofertă de licitație publică. Formarea progresivă a contractului

12 feb. 2011
Vizualizari: 48
  • C. civ.: art. 1294-1295

Dispozițiile refritoare la formarea contractului de regăsesc în Noul Cod Civil în art. 1182 – 1203.
Câtă vreme în oferta de licitație publică nu a fost indicat prețul sau criteriile de determinare a acestuia, înseamnă că acesta nu este susceptibilă de a da naștere unei convenții în accepțiunea art. 1294-1295 C. civ., cu atât mai mult cu cât ofertantul și-a rezervat dreptul de a aprecia asupra îndeplinirii condițiilor solicitate, ulterior primirii ofertelor.

(I.C.C.J., secția comercială, decizia nr. 764 din 12 februarie 2011)


 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

JURISPRUDENȚĂ PRELUCRATĂ Societăți comerciale cu capital privat. Ofertă de licitație publică. Formarea progresivă a contractului was last modified: octombrie 29th, 2023 by Redacția ProLege

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.