JURISPRUDENȚĂ PRELUCRATĂ Obligarea Oficiul Registrului Comerțului la efectuarea mențiunii referitoare la administratorul statutar al societății, până la soluționarea cererii de îndreptare a erorii. Ordonanță președințială

5 mai 2022
Vizualizari: 46
  • NCPC: art. 997

Reținerea aparenței dreptului în favoarea reclamantei ar presupune să se aprecieze cu privire la însăși legalitatea înregistrărilor în registrul comerțului invocate de reclamantă ca existând din anul 2016 ori asupra existenței unei eventuale erori materiale în privința înregistrărilor făcute în anul 2016, precum și cu privire la înregistrările necesare a se face în anul 2020, ca efect al hotărârii judecătorești menționate de reclamantă (aspecte care fac obiectul litigiului de fond invocat de aceasta), ceea ce nu este posibil în condițiile art. 997 NCPC.

(Curtea de Apel Alba-Iulia, Secția a II-a civilă, decizia nr. 158 din 5 mai 2022)


 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

JURISPRUDENȚĂ PRELUCRATĂ Obligarea Oficiul Registrului Comerțului la efectuarea mențiunii referitoare la administratorul statutar al societății, până la soluționarea cererii de îndreptare a erorii. Ordonanță președințială was last modified: noiembrie 18th, 2023 by Redacția ProLege

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.