JURISPRUDENȚĂ PRELUCRATĂ Insolvenţă. Termenul limită pentru depunerea obiecţiunilor la raportul final

13 ian. 2012
Vizualizari: 84
  • Legea nr. 85/2006: art. 129

Termenul limită pentru depunerea obiecțiunilor la raportul final se calculează în raport de data fixată pentru convocarea adunării creditorilor și nu curge de la data comunicării raportului final către toți creditorii. Acest termen este de decădere, iar nedepunerea obiecțiunilor în termenul legal, decade creditorul din dreptul de a mai formula obiecțiuni la raportul final.

(Curtea de Apel Târgu-Mureș, s. a II-a civ., decizia nr. 81 din 13 ianuarie 2012)


 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

JURISPRUDENȚĂ PRELUCRATĂ Insolvență. Termenul limită pentru depunerea obiecțiunilor la raportul final was last modified: septembrie 10th, 2022 by Redacția ProLege

Jurisprudență

Vezi tot

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.