JURISPRUDENȚĂ PRELUCRATĂ Funcţionar public. Eliberare din funcţie urmare a reorganizării autorităţii publice şi a participării la o testare profesională

24 nov. 2015
Vizualizari: 119
  • Legea nr. 554/2004: art. 1 alin. (1)

Nu există un drept vătămat în sensul art. 1 alin. (1) din Legea nr. 554/2004, dacă eliberarea din funcția publică este consecința testării profesionale organizate cu ocazia reorganizării pârâtei.

(Curtea de Apel Timișoara, SCAF, decizia nr. 6591 din 24 noiembrie 2015)


 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

JURISPRUDENȚĂ PRELUCRATĂ Funcționar public. Eliberare din funcție urmare a reorganizării autorității publice și a participării la o testare profesională was last modified: aprilie 12th, 2022 by Redacția ProLege

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.