JURISPRUDENȚĂ PRELUCRATĂ Cerere de eliberare a certificatului de titlu executoriu european. Competenţă materială. Înţelesul sintagmei „instanţa care a pronunţat hotărârea a cărei executare se solicită” din cuprinsul art. I4 – art. 3 din O.U.G. nr. 119/2006

21 iun. 2022
Vizualizari: 16
  • O.U.G. nr. 119/2006: art. I^4 – art. 3
  • Regulamentul (UE) nr. 1215/2012

Competența materială de soluționare a cererii de emitere a certificatului de titlu executoriu european revine primei instanțe care a soluționat cauza, chiar dacă hotărârea pronunțată de aceasta a fost reformată în apel.

(I.C.C.J., Secția I civilă, decizia nr. 1430 din 21 iunie 2022)


 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

JURISPRUDENȚĂ PRELUCRATĂ Cerere de eliberare a certificatului de titlu executoriu european. Competență materială. Înțelesul sintagmei „instanța care a pronunțat hotărârea a cărei executare se solicită” din cuprinsul art. I4 – art. 3 din O.U.G. nr. 119/2006 was last modified: noiembrie 16th, 2023 by Redacția ProLege

Jurisprudență

Vezi tot

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.