JURISPRUDENȚĂ PRELUCRATĂ Arestare preventivă. Recurs. Inadmisibilitatea acestei căi de atac, când se îndreaptă împotriva hotărârii prin care se respinge cererea de revocare, înlocuire sau de constatare a încetării de drept a măsurii arestării preventive

16 iun. 2010
Vizualizari: 110
  • C. proc. pen.: art. 140^3
  • C. proc. pen.: art. 141
  • Convenţie: art. 5 parag. 4

Legiuitorul procesual-penal nu recunoaște calea de atac a recursului separat împotriva încheierii pronunțate în cursul urmăririi penale, în primă instanță sau în apel, prin care se respinge cererea de revocare, înlocuire și încetare a arestării preventive.

(Curtea de Apel Timișoara, secția penală, decizia nr. 656 din 16 iunie 2010)


 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

JURISPRUDENȚĂ PRELUCRATĂ Arestare preventivă. Recurs. Inadmisibilitatea acestei căi de atac, când se îndreaptă împotriva hotărârii prin care se respinge cererea de revocare, înlocuire sau de constatare a încetării de drept a măsurii arestării preventive was last modified: august 25th, 2023 by Redacția ProLege

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.