JURISPRUDENȚĂ PRELUCRATĂ Amânarea la plată a obligaţiilor fiscale. Pierderea valabilităţii amânării. Condiţii

17 ian. 2011
Vizualizari: 30
  • O.U.G. nr. 92/2009: art. 4-5

Potrivit art. 4 din O.U.G. nr. 92/2009 amânarea la plată a obligațiilor fiscale este condiționată de constituirea unei garanții sub forma unei scrisori de garanție bancară sau de a oferi bunuri libere de orice sarcini, în vederea instituirii măsurilor asigurătorii.
Amânarea la plată nu-și pierde valabilitatea, conform ipotezei de la art. 5 lit. b) din O.U.G. nr. 92/2009, dacă imobilul asupra căruia s-a instituit sechestrul asigurător nu este grevat de sarcini anterioare înscrierii măsurii indisponibilizării.

(Curtea de Apel Ploiești, secția comercială și de contencios administrativ și fiscal, decizia nr. 89 din 17 ianuarie 2011)


 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

JURISPRUDENȚĂ PRELUCRATĂ Amânarea la plată a obligațiilor fiscale. Pierderea valabilității amânării. Condiții was last modified: august 28th, 2023 by Redacția ProLege

Jurisprudență

Vezi tot

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.