Iulia Motoc, aleasă președinte al Comitetului pentru Statutul Judecătorilor CEDO

15 iun. 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 624

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Iulia Motoc, judecător la Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO), a fost aleasă președinte al Grupului pentru Statutul Judecătorilor CEDO informează HotNews.ro.

Comitetul se ocupa de problemele legate de selecția judecătorilor, criteriile de selecție, rolul panelului consultativ, problema imunității judecătorilor și a membrilor lor de familie, dar și chestiuni legate de viața privată, cum fi situația post-mandat a judecătorilor și de etica judiciară scrie HotNews.ro.

Inteligența artificială în materie penală

 

Iulia Motoc, aleasă președinte al Comitetului pentru Statutul Judecătorilor CEDO was last modified: iunie 15th, 2017 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter