Invitație la o discuție informală lansată de decanul Ion Dragne, adresată delegațiilor la Congresul Avocaților

2 iun. 2015
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1004

Despre

  • Baroul București
  • Congresul Avocaților
  • Discuție informală
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Decanul Baroului București, av. Ion Dragne, alături de Consiliul Baroului, a lansat o invitație delegațiilor la Congresul Avocaților din 5-6 iunie 2015 aleși de Adunarea Generală din 24 mai 2015, la o discuție informală în vederea stabilirii obiectivelor Baroului București la Congresul Avocaților, miercuri, 3 iunie 2015, ora 15:00, la Sala de Festivități „Av. Flavius Teodosiu“, sediul baroului, etajul VI, potrivit anunțului publicat pe site-ul Baroului București.

Vă reamintim faptul că potrivit rezultatelor finale ale alegerilor pentru demnitatea de decan al Baroului București, Ion Dragne este noul decan al Baroului București.

Congresul avocaților este organul suprem de conducere a profesiei de avocat și are competențe legal reglementate prin art. 64 din Legea nr. 51/1995 pentru organizarea și exercitarea profesiei de avocat.

Consultați invitația publicată pe site-ul Baroului București (www.baroul-bucuresti.ro).

Invitație la o discuție informală lansată de decanul Ion Dragne, adresată delegațiilor la Congresul Avocaților was last modified: iunie 2nd, 2015 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter