Invitație la „Dezbateri de drept civil. Obligații, succesiuni, moșteniri”

1301       0
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.

Facultatea de Drept a Universității Ovidius din Constanța și Editura Universul Juridic organizează conferința cu tema „Dezbateri de drept civil. Executarea obligațiilor și Moștenirile în noul Cod civil”.

Evenimentul va avea loc în ziua de 22 mai 2015, ora 14.00 în Aula Magna a Universității Ovidius din Constanța din Bd. Mamaia nr. 124.

Vor participa:
– Prof. univ. dr. Marian Nicolae
„Unele aspecte privind executarea silită a obligațiilor: Execturarea în natură versus executarea prin echivalent; Rezoluțiunea, rezilierea și reducerea prestațiilor contractuale; Cauze justificate de neexecutare a obligațiilor contractuale”.
– Conf. univ. dr. Romeo Popescu
“Noțiunile generale în materia succesiunilor și moștenitorii legali: Nedemnitatea succesorală; Principiile generale ale devoluțiunii legale ale moștenirii; Reprezentarea succesorală; Soțul supraviețuitor; Descendenții defunctului; Ascendenții privilegiați și colateralii privilegiați; Ascendenții ordinari și colateralii ordinari”.

Studenții participă gratuit la lucrările conferinței numai după transmiterea adeverinței de student pe adresa de e-mail [email protected].

Pentru practicieni taxa de participare este de 100 de lei (TVA inclus) și se poate achita în contul Editurii Universul Juridic – RO48RNCB0066058368940001, deschis la BCR, Sucursala Crângași, CUI RO13811527, cu mențiunea ordinului de plată TAXĂ CONFERINȚĂ CONSTANȚA 2015.

Înregistrarea participanților va fi confirmată numai după transmiterea pe adresa de e-mail [email protected] a dovezii de plată a taxei sau a adeverinței de student.

Invitație la „Dezbateri de drept civil. Obligații, succesiuni, moșteniri” was last modified: mai 5th, 2015 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter