Întâlnire de lucru a domnului Tudorel Toader cu ministrul georgian al executării pedepselor

1 mai 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 972

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit comunicatului din data de 27 aprilie 2017, Ministerul Justiției anunță că domnul prof. univ. dr. Tudorel TOADER, ministrul justiției, a primit la această dată, la sediul Ministerului Justiției, vizita oficială a domnului Kakha KAKHISHVILI, ministrul georgian al executării pedepselor.

Campania Back to  Law School

Domnul Kakha KAKHISHVILI, ministrul georgian al executării pedepselor, a prezentat reforma legislativă și măsurile administrative adoptate de statul georgian în domeniul executării pedepselor.

Discuțiile au purtat și asupra măsurilor avute în vedere de statul român pentru continuarea reformei sistemului penitenciar, în contextul hotărârii-pilot pronunțată de CEDO privind condițiile de detenție din România.

Cei doi miniștri au discutat despre consolidarea cooperării între cele două ministere în domeniile probațiunii și administrării penitenciarelor, prin schimb de informații și experiență privind reabilitarea, programele de resocializare și reintegrare a deținuților sau a persoanelor aflate în evidența serviciilor de probațiune, bunele practici, metodele și tehnicile de lucru care pot fi aprofundate de cele două părți în cadrul unor vizite de studiu și a formării continue a personalului.

Cu această ocazie a fost semnat Memorandumul de Înțelegere privind cooperarea în domeniul probațiunii și al sistemului penitenciar între Ministerul Justiției din România și Ministerul Executării Pedepselor din Georgia, document care deschide calea cooperării sub aspectele esențiale prezentate mai sus.

La întâlnire au mai participat E.S. Ilia GIORGADZE, Ambasadorul Georgiei la București și secretarul de stat din Ministerul Justiției din România, doamna conf. univ. dr. Marieta SAFTA.

Întâlnire de lucru a domnului Tudorel Toader cu ministrul georgian al executării pedepselor was last modified: aprilie 27th, 2017 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter