Întâlnire de lucru între reprezentanții Consiliului de Mediere și cei ai Inspectoratului General al Poliției Române

27 sept. 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 515

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Consiliul de Mediere a emis un comunicat în data de 26 septembrie 2017 prin care a anunțat:

„Luând în considerare scrisoarea deschisă înaintată de Consiliul de Mediere – ca urmare a sesizărilor primite de la mediatori cu privire la problemele create de unii reprezentanți ai Poliției în anumite secții de poliție din România, la invitația Inspectoratului General al Poliției Române și cu  aprobarea domnului chestor principal de poliție Bogdan  DESPESCU, Inspector  General al Poliției Române, ieri, 25 septembrie 2017, domnii Zeno Daniel ȘUȘTAC – Vicepreședinte și Ion DEDU – Membru în Comisia Permanentă, în calitate de reprezentanți ai Consiliului de Mediere, au fost primiți de domnul  Marius Mihai VOICU, adjunct al Inspectorului General al Poliției Române, acestuia alăturându-se o echipă formată din reprezentanți ai departamentului juridic și ai departamentului  de formare profesională.

Inteligența artificială în materie penală

Discuțiile au fost deosebit de utile, domnul Inspector General AdjunctMarius Mihai Voicu apreciind procedura medierii ca fiind o procedură modernă și foarte utilă societății actuale.

La finalul discuțiilor, domnul Inspector General Adjunct a dispus luarea măsurilor necesare în vederea reluării pregătirii profesionale a polițiștilor în ceea ce privește  prevederile legale  referitoare la procedura medierii.

Reprezentanții Consiliului de Mediere au evocat disponibilitatea formatorilor în mediere, ca specialiști în domeniul medierii, de a participa  la instruirea polițiștilor cu privire la procedura medierii.

Și pe această cale, Consiliul de Mediere adresează mulțumiri conducerii Inspectoratului General al Poliției Române pentru oportunitatea acestui dialog instituțional, care a avut rolul de a promova medierea ca principal factor de dezvoltare a culturii dialogului în România”.

Sursa informației

Întâlnire de lucru între reprezentanții Consiliului de Mediere și cei ai Inspectoratului General al Poliției Române was last modified: septembrie 27th, 2017 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter