[UPDATE: Programul cursurilor de pregătire] INR. Tematica și bibliografia examenului sau concursului privind dobândirea calității de notar stagiar

10 mai 2018
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 3848

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 31 mai 2018: Programul cursurilor de pregătire pentru persoanele care intenționează să participe la examenul/concursul pentru dobândirea calității de notar stagiar

Potrivit unui anunț din data de 31 mai 2018, Institutul Notarial Român a dat publicității programul cursurilor de pregătire pentru persoanele care intenționează să participe la examenul/concursul pentru dobândirea calității de notar stagiar.

Conferința națională „Prevenirea și combaterea spălării banilor”. Impactul noii legi asupra profesiilor liberale

Totodată, cursurile vor avea în vedere tematica și bibliografia pentru examenul sau concursul pentru dobândirea calității de notar stagiar, aprobată prin Hotărârea Consiliului Uniunii nr. 81 din 13.10.2017, publicată pe pagina de internet: www.uniuneanotarilor.ro, la secțiunea Cum devin notar.

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare documentul aferent programului cursurilor de pregătire, astfel cum a fost publicat de către INR:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh)

Sursa informației


Update 10 mai 2018: Cursuri de pregătire pentru persoanele care intenționează să participe la examenul/concursul pentru dobândirea calității de notar stagiar

Potrivit unui anunț publicat pe site-ul său oficial (www.institutulnotarial.ro), Institutul Notarial Român organizează în perioada 15 iunie – 8 iulie 2018 cursuri de pregătire pentru persoanele care intenționează să participe la examenul/concursul pentru dobândirea calității de notar stagiar.

Astfel, potrivit anunțului, cursurile se vor desfășura în zilele de vineri și sâmbătă, conform programului care se va afișa pe pagina de internet a Institutului Notarial Român și a tematicii aprobată prin Hotărârea Consiliului Uniunii Naționale a Notarilor Publici din România nr. 81/2017.

Taxa de participare este de 3.300 lei și se achită integral până la data de 12 iunie 2018 în contul Institutului Notarial Român RO12RNCB0071115799310001 deschis la BCR – Sucursala Plevnei, Cod fiscal: 26781193.

Pentru înscriere sunt necesare următoarele documente:

– Cererea de înscriere completată online;

– Copie a cărții de identitate și copie după dovada ordinului de plată se transmit pe adresa de email: [email protected].

Cursurile de pregătire se vor desfășura Centrul de Conferințe Auditorium Pallady din Bd. Theodor Pallady nr. 40 G, etaj 4, Sala Roma.

Pentru relații suplimentare puteți folosi și numerele de telefon: 0314.379.819 sau 0314.379.821.

Sursa informației


INR. Tematica și bibliografia examenului sau concursului privind dobândirea calității de notar stagiar

Potrivit unui comunicat din data de 13 noiembrie 2017, INR a dat publicității tematica și bibliografia examenului sau concursului privind dobândirea calității de notar stagiar, precum și avizul Ministerului Justiției în legătură cu acestea.

Vezi și Regulamentul pentru organizarea și desfășurarea examenului sau a concursului pentru dobândirea calității de notar stagiar

Pentru mai multe detalii, redăm mai jos documentele date publicității de către INR:

Tematica și bibliografia pentru susținerea examenului sau a concursului pentru dobândirea calității de notar stagiar, aprobate din Hotărârea Consiliului Uniunii nr. 81/13.10.2017

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh)

Avizul Ministerului Justiției în legătură cu tematica și bibliografia pentru susținerea examenului sau a concursului pentru dobândirea calității de notar stagiar, aprobate din Hotărârea Consiliului Uniunii nr. 81/13.10.2017

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh)

Sursa informației

[UPDATE: Programul cursurilor de pregătire] INR. Tematica și bibliografia examenului sau concursului privind dobândirea calității de notar stagiar was last modified: mai 31st, 2018 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter