INR. Simpozion online de pregătire profesională pentru notarii publici (6 aprilie 2023)

3 apr. 2023
Vizualizari: 108

Institutul Notarial Român organizează, în colaborare cu Oficiul Național de prevenire și combatere a spălării banilor, simpozionul de pregătire profesională pentru notarii publici, online, în 6 aprilie 2023.

Cursul se înscrie în Planul de instruire pentru anul 2023 a notarilor publici, iar participarea la acest curs este gratuită.

Totodată, simpozionul nu este evaluat prin credite de pregătire profesională (CPP) prevăzute în Metodologia de desfășurare a pregătirii inițiale și continue a notarilor publici.

Cursurile se vor desfășura în regim online accesând aplicația ZOOM.

Orarul evenimentului include următoarele subiecte:

– Prezentarea rezultatelor Raportului evaluării naționale a riscurilor de spălare a banilor și finanțare a terorismului;

Conferința națională de insolvență

– Obligațiile ce le revin notarilor publici în calitate de entități raportoare;

– Aspecte relevante în legătură cu Regulamentul privind modul de aplicare a legislației în domeniul prevenirii și combaterii spălării banilor și a finanțării terorismului, precum și modul de punere în aplicare a sancțiunilor internaționale, în cadrul activității notariale, aprobat prin Hotărârea Consiliului Uniunii nr. 8/2023.

Formular de înscriere este disponibil aici.

(Copyright: freeepik.com)

Sursa informației

Vezi și INR. Simpozionul de pregătire profesională pentru notarii publici (17-18 martie 2023)

 

INR. Simpozion online de pregătire profesională pentru notarii publici (6 aprilie 2023) was last modified: aprilie 3rd, 2023 by Universul Juridic

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.