[UPDATE: Rezultate finale, validate prin Hotărârea Consiliului UNNPR nr. 109/15.11.2018] INR. Examenul de definitivat pentru ocuparea posturilor de notar public destinate notarilor stagiari (octombrie 2018)

20 nov. 2018
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 3073

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 20 noiembrie 2018: Rezultatele finale ale examenului de definitivat, validate prin Hotărârea Consiliului Uniunii Naționale a Notarilor Publici din România nr. 109/15.11.2018

Potrivit unui anunț, Uniunea Națională a Notarilor Publici din România a dat publicității lista cuprinzând rezultatele finale ale examenului de definitivat, organizat în zilele de 16 și 18 octombrie 2018, validate prin Hotărârea Consiliului Uniunii Naționale a Notarilor Publici din România nr. 109/15.11.2018.

Monitor Dosare

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare lista rezultatelor finale în ceea ce privește examenul de definitivatastfel cum a fost publicată de către UNNPR:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh)

Sursa informației


Update 6 noiembrie 2018: Rezultatele finale ale examenului de definitivat, organizat în zilele de 16 și 18 octombrie 2018

Potrivit unui anunț din data de 5 noiembrie 2018, Institutul Notarial Român a dat publicității rezultatele finale ale examenului de definitivat, organizat în zilele de 16 și 18 octombrie 2018.

De asemenea, Institutul a publicat și lista cu rezultatele contestațiilor la examen.

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare documentele aferente listelor cu rezultate, astfel cum au fost publicate de către INR:

 (Pentru a vedea documentele, vă rugăm dați refresh) 

Lista cu rezultatele contestațiilor la examen – Anexa nr. 7A

Lista cu rezultatele finale ale examenului – Anexa nr. 9

Conferința națională „Prevenirea și combaterea spălării banilor”. Impactul noii legi asupra profesiilor liberale

Sursa informației


Update 25 octombrie 2018: Rezultatele examenului de definitivat, organizat în zilele de 16 și 18 octombrie 2018

Potrivit unui anunț din data de 25 octombrie 2018, Institutul Notarial Român a dat publicității rezultatele examenului de definitivat, organizat în zilele de 16 și 18 octombrie 2018.

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare lista rezultatelor aferente examenului, astfel cum a fost publicat de către INR:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh)

Sursa informației


Update 22 octombrie 2018: Baremul de notare rămas definitiv la proba practică a examenului de definitivat, organizat în zilele de 16 și 18 octombrie 2018

Potrivit unui anunț, Institutul Notarial Român a dat publicității baremul de notare rămas definitiv la proba practică a examenului de definitivat, organizat în zilele de 16 și 18 octombrie 2018.

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare baremul de notare rămas definitiv la proba practică a examenului, astfel cum a fost publicat de către INR:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh)

Sursa informației


Update 19 octombrie 2018: Baremul de notare împreună cu subiectele extrase la proba practică a examenului de definitivat, organizat în data de 18 octombrie 2018. Baremul de notare rămas definitiv la proba teoretică

Potrivit unui anunț, Institutul Notarial Român a dat publicității baremul de notare împreună cu subiectele extrase la proba practică a examenului de definitivat, organizat în zilele de 16 și 18 octombrie 2018.

Totodată, a fost publicat și baremul de notare rămas definitiv la proba teoretică a examenului.

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare documentele aferente baremelor de notare la concurs, astfel cum au fost publicate de către INR:

(Pentru a vedea documentele, vă rugăm dați refresh)

Baremul de notare împreună cu subiectele extrase la proba practică a examenului

Baremul de notare rămas definitiv la proba teoretică a examenului

Sursa informației


Update 17 octombrie 2018: Baremul de notare împreună cu subiectele extrase la proba teoretică a examenului de definitivat, organizat în data de 16 octombrie 2018

Potrivit unui anunț, Institutul Notarial Român a dat publicității baremul de notare împreună cu subiectele extrase la proba teoretică a examenului de definitivat, organizat în data de 16 octombrie 2018.

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare baremul de notare împreună cu subiectele extrase la concurs, astfel cum a fost publicată de către INR:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh)

Sursa informației


Update 2 octombrie 2018: Detalii privind desfășurarea examenului de definitivat pentru ocuparea posturilor de notar public destinate notarilor stagiari

Potrivit unui anunț din data de 1 octombrie 2018, Institutul Notarial Român a dat publicității detalii în ceea ce privește stabilirea datei și a orei de începere a examenului de definitivat pentru ocuparea posturilor de notar public destinate notarilor stagiari.

Astfel, examenul de definitivat pentru notarii stagiari, organizat în zilele de 16 și 18 octombrie 2018, se va desfășura la Sala ROMA, etaj 4 din cadrul Centrului de Conferințe Auditorium Pallady, situat în Bdul. Theodor Pallady nr. 40 G, Sector 3, București, începând cu ora 9.00.

Candidații se vor prezenta la examen începând cu ora 8.30, în vederea îndeplinirii formalităților de identificare și acces în sală, în baza cărții de identitate/adeverință provizorie de identitate, a legitimației de notar stagiar sau a pașaportului, în original, aflate în termen de valabilitate.

După intrarea în sală, candidaților le este interzisă deținerea sau folosirea vreunei surse de informare, a telefoanelor mobile sau a altor mijloace de comunicare la distanță.

În vederea redactării lucrărilor la cele două probe, candidații vor avea asupra lor pix cu pastă de culoare albastră sau stilou cu cerneală albastră.

Sursa informației


Update 27 septembrie 2018: Situația centralizată finală a notarilor stagiari ale căror cereri de înscriere la examenul de definitivat din zilele de 16 și 18 octombrie 2018 au fost admise sau respinse

Potrivit unui anunț, Institutul Notarial Român a dat publicității detalii privind situația centralizată finală a notarilor stagiari ale căror cereri de înscriere la examenul de definitivat din zilele de 16 și 18 octombrie 2018 au fost admise sau respinse.

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare situația centralizată finală a notarilor stagiari care s-au înscris la concurs, astfel cum a fost publicată de către INR:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh)

Sursa informației


Update 19 septembrie 2018: Situația centralizată a notarilor stagiari ale căror cereri de înscriere la examenul de definitivat din zilele de 16 și 18 octombrie 2018 au fost admise sau respinse

Potrivit unui anunț, Institutul Notarial Român a dat publicității detalii privind situația centralizată a notarilor stagiari ale căror cereri de înscriere la examenul de definitivat din zilele de 16 și 18 octombrie 2018 au fost admise sau respinse.

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare situația centralizată a notarilor stagiari care s-au înscris la concurs, astfel cum a fost publicată de către INR:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh)

Sursa informației


INR. Examenul de definitivat pentru ocuparea posturilor de notar public destinate notarilor stagiari (octombrie 2018)

Potrivit informațiilor publicate pe site-ul oficial (www.institutulnotarial.ro), Institutul Notarial Român anunță faptul că organizează în zilele de 16 și 18 octombrie 2018, examenul de definitivat pentru ocuparea posturilor de notar public destinate notarilor stagiari.

În acest sens, INR arată că prin Hotărârea Consiliului Uniunii Naționale a Notarilor Publici din România nr. 85/22.06.2018 s-a solicitat Institutului Notarial Român organizarea acestui examen pentru ocuparea posturilor de notar public destinate notarilor stagiari, posturi aprobate prin Ordinul ministrului justiției nr. 1941/C/23.05.2018.

Taxa de înscriere pentru participarea la examenul de definitivat este în cuantum de 2.000 lei/candidat și se achită în contul numărul RO12RNCB0071115799310001 deschis la BCR sucursala Plevnei – București pentru Institutul Notarial Român (CUI 26781193). Copia foii de vărsământ se va anexa la dosarul întocmit în vederea înscrierii la examen.

Dosarul de înscriere la examenul de definitivat se depune la sediul Camerei în a cărei circumscripție se află postul pentru care a susținut examenul sau concursul de dobândire a calității de notar stagiar, până la data de 14 septembrie 2018, inclusiv.

De asemenea la anunțul de organizarea a concursului, INR a anexat lista locurilor pentru care se organizează examenul de definitivat, evidențiate pe Camere ale Notarilor Publici, pe județe, circumscripții judecătorești și pe localități.

Astfel, posturile de notar public pentru care se organizează examen de definitivat sunt evidențiate pe Camere ale Notarilor Publici, pe județe, pe circumscripții judecătorești și pe localități, sunt după cum urmează:

Camera Notarilor PubliciJudețulCircumscripția judecătorieiLocalitateaNumărul locurilor vacante destinate examenului de

definitivat

Alba Iulia (4)AlbaSebeșSăsciori1
HunedoaraPetroșaniUricani1
SibiuMediașMediaș1
Șeica Mare1
Bacău (2)BacăuBacăuBacău1
NeamțPiatra NeamțPiatra Neamț1
Brașov (4)BrașovBrașovHărman1
FăgărașUcea1
RupeaComăna1
CovasnaTg. SecuiescBrețcu1
București (11)BucureștiBucureștiBucurești2
CălărașiCălărașiCălărași1
Jegălia1
Ulmu1
GiurgiuBolintin ValeLetca Nouă1
GiurgiuComana1
Goștinu1
IalomițaFeteștiFăcăeni1
SloboziaCăzănești1
TeleormanVideleVidele1
Cluj (4)ClujCluj NapocaFlorești1
Bistrița NăsăudNăsăudSângeorz Băi1
MaramureșTârgu LăpușCavnic1
SălajJibouCehu Silvaniei1
Constanța (2)ConstanțaMangaliaIndependența1
TulceaTulceaChilia Veche1
Craiova (4)DoljFiliașiFiliași1
MehedințiStrehaiaStrehaia1
OltSlatinaPiatra Olt1
Scornicești1
Galați (10)GalațiGalațiFrumușița1
LieștiNămoloasa1
BrăilaBrăilaMăxineni1
Movila Miresii1
Gropeni1
Mărașu1
VranceaFocșaniPaltin1
Spulber1
Tîmboiești1
Vintileasca1
Iași (2)VasluiHușiHuși1
Bunești Averești1
Oradea (2)BihorAleșdVadu Crișului1
BeiușBeiuș1
Pitești (2)ArgeșCâmpulungCâmpulung1
VâlceaHorezuHorezu1
Ploiești (4)PrahovaMizilCiorani1
BuzăuPătârlageleBozioru1
Râmnicu SăratCochirleanca1
DâmbovițaRăcariPotlogi1
Suceava (2)SuceavaVatra DorneiVatra Dornei1
BotoșaniBotoșaniBucecea1
Târgu Mureș (2)HarghitaMiercurea CiucMiercurea Ciuc1
GheorgheniGheorgheni1
Timișoara (3)TimișTimișoaraDudeștii Noi1
AradAradArad1
Caraș SeverinCaransebeșCaransebeș1
TOTAL58

Sursa informației

[UPDATE: Rezultate finale, validate prin Hotărârea Consiliului UNNPR nr. 109/15.11.2018] INR. Examenul de definitivat pentru ocuparea posturilor de notar public destinate notarilor stagiari (octombrie 2018) was last modified: noiembrie 20th, 2018 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter