[UPDATE: Lista unităților sanitare și a cabinetelor psihologice acreditate] INR. Examenul de definitivat pentru ocuparea posturilor de notar public destinate notarilor stagiari (aprilie 2019)

6 feb. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 431

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 30 de zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 6 februarie 2019: Lista unităților sanitare și a cabinetelor psihologice acreditate, potrivit legii, cu care Camerele Notarilor Publici au încheiat protocoale de colaborare în vederea eliberării certificatelor medicale și a avizelor psihologice necesare înscrierii la examen/concurs

Potrivit unui anunț din data de 6 februarie 2019, Institutul Notarial Român a dat publicității lista unităților sanitare și a cabinetelor psihologice acreditate, potrivit legii, cu care Camerele Notarilor Publici au încheiat protocoale de colaborare în vederea eliberării certificatelor medicale și a avizelor psihologice necesare înscrierii la examen/concurs.

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare conținutul listei unităților sanitare și a cabinetelor psihologice acreditate, astfel cum a fost publicată de către INR:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh) 

Sursa informației


Update 30 ianuarie 2019: Taxa de înscriere pentru participarea la examenul de definitivat care se organizează în zilele de 2 și 4 aprilie 2019

Potrivit unui anunț din data de 29 ianuarie 2019, Institutul Notarial Român a dat publicității detalii în ceea ce privește taxa de înscriere pentru participarea la examenul de definitivat care se organizează în zilele de 2 și 4 aprilie 2019.

Astfel, taxa de înscriere pentru participarea la examen este în cuantum de 2.000 lei/candidat și se achită în contul numărul RO12RNCB0071115799310001, deschis la BCR – sucursala Plevnei, București -, pentru Institutul Notarial Român (CUI 26781193). Copia foii de vărsământ se va anexa la dosarul întocmit în vederea înscrierii la examen.

Cererile de înscriere la examenul de definitivat se depun, în perioada 4 februarie – 1 martie 2019, inclusiv, la sediul Camerei în a cărei circumscripție se află postul pentru care candidatul a susținut examenul sau concursul de dobândire a calității de notar stagiar.

Sursa informației


INR. Examenul de definitivat pentru ocuparea posturilor de notar public destinate notarilor stagiari (aprilie 2019)

Potrivit informațiilor publicate pe site-ul oficial (www.institutulnotarial.ro), Institutul Notarial Român anunță faptul că organizează în zilele de 2 și 4 aprilie 2019, examenul de definitivat pentru ocuparea posturilor de notar public destinate notarilor stagiari care au finalizat perioada de stagiu în 2019.

În acest sens, INR arată că posturile au fost stabilite prin Ordinul ministrului justiției nr. 1941/C/23.05.2018, modificat prin Ordinul ministrului justiției nr. 30/C/03.01.2019.

Relații suplimentare se obțin de la Institutul Notarial Român, cu sediul în București, Str. Luigi Cazzavillan nr. 11, et. 2, Sector 1 – tel: 031/437.98.19, e-mail: [email protected]

Posturile de notar public pentru care se organizează examen de definitivat sunt evidențiate pe Camere ale Notarilor Publici, pe județe, pe circumscripții judecătorești și pe localități, astfel:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh)

Sursa informației

[UPDATE: Lista unităților sanitare și a cabinetelor psihologice acreditate] INR. Examenul de definitivat pentru ocuparea posturilor de notar public destinate notarilor stagiari (aprilie 2019) was last modified: februarie 6th, 2019 by Universul Juridic
42 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter