INR. Curs pentru pregătirea profesională a notarilor publici, în colaborare cu ONPCSB – 7 iulie 2022

5 iul. 2022
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 165

Institutul Notarial Român a anunțat că va organiza un curs pentru pregătirea profesională a notarilor publici, în colaborare cu Oficiul Național de Prevenire și Combatere a Spălării Banilor, în data de 7 iulie 2022, în intervalul orar 13-16.00.

De asemenea, participarea la acest curs este gratuită, fiind desfășurat online, pe aplicația Zoom.

În cadrul sesiunii de instruire vor fi prezentate următoarele teme:

1. „Obligațiile entităților raportoare prevăzute de legislația din domeniul prevenirii și combaterii spălării banilor și finanțării terorismului” – Ileana Adriana Totolici, analist financiar în cadrul Direcției Prevenire, Supraveghere și Control.

2. „Sistemul de Raportare online” – prezentată de un specialist al Direcției Tehnologia Informației, Baze de Date și Statistică.

De asemenea, în formularul de înscriere pot fi inserate întrebări adresate reprezentanților ONPCSB privind spețe concrete întâlnite în activitatea notarială și întrebări punctuale cu privire la problemele întâmpinate în aplicarea dispozițiilor Legii nr. 129/2019.

Esti avocat, magistrat, notar, executor judecatoresc, practician in insolventa sau consilier juridic? Atunci ai nevoie de pachetul Alpha Bank dedicat profesionistilor

(Copyright: freepik.com)

Notarii interesați se pot înscrie accesând formularul pus la dispoziție de organizatori, disponibil aici.

Pentru mai multe detalii, vă invităm să accesați sursa informației.

Sursa informației

🔔Vezi și INR. Curs online pentru pregătirea profesională a notarilor publici – 9 mai 2022

INR. Curs pentru pregătirea profesională a notarilor publici, în colaborare cu ONPCSB – 7 iulie 2022 was last modified: iulie 5th, 2022 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.