INR. Curs online pentru pregătirea viitorilor candidați la concursul/examenul de dobândire a calității de notar stagiar

31 iul. 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
411 views

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Institutul Notarial Român (www.institutulnotarial.ro) a publicat un anunț privind organizarea celui de-al doilea curs pentru pregătirea viitorilor candidați la concursul/examenul de dobândire a calității de notar stagiar, care se va desfășura online.

Astfel, cursul va fi organizat în perioada 25 august-20 octombrie 2020 pe platforma online a INR, ceea ce va permite interacțiunea în timp real cu formatorii, iar candidații se vor putea înscrie la curs în intervalul 3-21 august 2020.

De asemenea, cursul acoperă integral tematica pentru susținerea examenului sau a concursului pentru dobândirea calității de notar stagiar pentru anul 2020, fiind pus accent pe elementele de legislație și proceduri notariale predate de notari publici în funcție cu o vastă experiență profesională.

Totodată, în cadrul cursului, cei interesați pot beneficia de îndrumare din partea formatorilor Institutului: profesori universitari, notari publici cu experiență și foști stagiari, actuali notari publici etc.

Pentru a vă putea înscrie, este necesar să completați formularul pus la dispoziție pe pagina oficială a Institutului.

 

Detalii suplimentare privind formatorii, temele cursului, costurile și modalitățile de plată, dar și durata cursurilor și modalitatea de participare regăsiți accesând sursa informației.

Sursa informației


Această rubrică este susținută de EASYLAW, manager activități juridice.
Îmbunătățește eficiența echipei și crește performanța societății tale de avocatură, cu pachetul Avocatul PREMIUM. Abonează-te la EASYLAW* și primești gratuit cont PREMIUM pe portalul www.universuljuridic.ro.
🔔Vreau cont demo
INR. Curs online pentru pregătirea viitorilor candidați la concursul/examenul de dobândire a calității de notar stagiar was last modified: iulie 31st, 2020 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter