[UPDATE: Rezultate finale, validate prin Hotărârea Consiliului UNNPR nr. 111/28.11.2018] INR. Concursul de admitere în funcția de notar public pentru persoanele care au cel puțin 6 ani vechime în funcții de specialitate juridică (octombrie 2018)

29 nov. 2018
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 5235
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 29 noiembrie 2018: Rezultatele finale ale concursului de admitere în funcția de notar public pentru persoanele care au cel puțin 6 ani vechime în funcții de specialitate juridică, validate prin Hotărârea Consiliului Uniunii Naționale a Notarilor Publici din România nr. 111/28.11.2018

Potrivit unui anunț din data de 28 noiembrie 2018, Uniunea Națională a Notarilor Publici din România a dat publicității lista cuprinzând rezultatele finale ale concursului de admitere în funcția de notar public pentru persoanele care au cel puțin 6 ani vechime în funcții de specialitate juridică, validate prin Hotărârea Consiliului Uniunii Naționale a Notarilor Publici din România nr. 111/28.11.2018.

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare lista rezultatelor finale în ceea ce privește rezultatele finale ale concursului de admitere în funcția de notar publicastfel cum a fost publicată de către UNNPR:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh)

Sursa informației


Update 7 noiembrie 2018: Rezultatele finale ale concursului de admitere în funcția de notar public pentru persoanele care au cel puțin 6 ani vechime în funcții de specialitate juridică, organizat în zilele de 17 și 19 octombrie 2018

Potrivit unui anunț, Institutul Notarial Român a dat publicității rezultatele finale ale concursului de admitere în funcția de notar public pentru persoanele care au cel puțin 6 ani vechime în funcții de specialitate juridică, organizat în zilele de 17 și 19 octombrie 2018.

De asemenea, Institutul a publicat și lista cu rezultatele contestațiilor la examen.

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare documentele aferente listelor cu rezultate, astfel cum au fost publicate de către INR:

 (Pentru a vedea documentele, vă rugăm dați refresh) 

Lista cu rezultatele contestațiilor la examen – Anexa nr. 7A

Lista cu rezultatele finale ale examenului – Anexa nr. 9

Sursa informației

Conferința națională „Prevenirea și combaterea spălării banilor”. Impactul noii legi asupra profesiilor liberale

Update 26 octombrie 2018: Rezultatele concursului de admitere în funcția de notar public pentru persoanele care au cel puțin 6 ani vechime în funcții de specialitate juridică, organizat în zilele de 17 și 19 octombrie 2018.

Potrivit unui anunț din data de 25 octombrie 2018, Institutul Notarial Român a dat publicității rezultatele concursului de admitere în funcția de notar public pentru persoanele care au cel puțin 6 ani vechime în funcții de specialitate juridică, organizat în zilele de 17 și 19 octombrie 2018.

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare lista rezultatelor aferente examenului, astfel cum a fost publicat de către INR:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh)

Sursa informației


Update 22 octombrie 2018: Baremul de notare rămas definitiv la proba practică a concursului de admitere în funcția de notar public pentru persoanele care au cel puțin 6 ani vechime în funcții de specialitate juridică

Potrivit unui anunț, Institutul Notarial Român a dat publicității baremul de notare rămas definitiv la proba practică a concursului de admitere în funcția de notar public pentru persoanele care au cel puțin 6 ani vechime în funcții de specialitate juridică.

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare baremul de notare rămas definitiv la proba practică a examenului, astfel cum a fost publicat de către INR:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh)

Sursa informației


Update 19 octombrie 2018: Baremul de notare împreună cu subiectele extrase la proba practică a concursului de admitere în funcția de notar public pentru persoanele care au cel puțin 6 ani vechime în funcții de specialitate juridică. Baremul de notare rămas definitiv la proba teoretică

Potrivit unui anunț, Institutul Notarial Român a dat publicității baremul de notare împreună cu subiectele extrase la proba practică a concursului de admitere în funcția de notar public pentru persoanele care au cel puțin 6 ani vechime în funcții de specialitate juridică.

Totodată, a fost publicat și baremul de notare rămas definitiv la proba teoretică a examenului.

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare documentele aferente baremelor de notare la concurs, astfel cum au fost publicate de către INR:

(Pentru a vedea documentele, vă rugăm dați refresh)

Baremul de notare împreună cu subiectele extrase la proba practică a examenului

Baremul de notare rămas definitiv la proba teoretică a examenului

Sursa informației


Update 18 octombrie 2018: Baremul de notare împreună cu subiectele extrase la proba teoretică a concursului de admitere în funcția de notar public pentru persoanele care au cel puțin 6 ani vechime în funcții de specialitate juridică, organizat în data de 17 octombrie 2018

Potrivit unui anunț, Institutul Notarial Român a dat publicității baremul de notare împreună cu subiectele extrase la proba teoretică a concursului de admitere în funcția de notar public pentru persoanele care au cel puțin 6 ani vechime în funcții de specialitate juridică, organizat în data de 17 octombrie 2018.

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare baremul de notare împreună cu subiectele extrase la concurs, astfel cum a fost publicată de către INR:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh)

Sursa informației


Update 2 octombrie 2018: Detalii privind desfășurarea concursului de admitere în funcția de notar public pentru persoanele care au cel puțin 6 ani vechime în funcții de specialitate juridică

Potrivit unui anunț din data de 1 octombrie 2018, Institutul Notarial Român a dat publicității detalii în ceea ce privește stabilirea datei și a orei de începere a concursului de admitere în funcția de notar public pentru persoanele care au cel puțin 6 ani vechime în funcții de specialitate juridică.

Astfel, examenul de definitivat pentru notarii stagiari, organizat în zilele de 17 și 19 octombrie 2018, se va desfășura la Sala ROMA, etaj 4 din cadrul Centrului de Conferințe Auditorium Pallady, situat în Bdul. Theodor Pallady nr. 40 G, Sector 3, București, începând cu ora 9.00.

Candidații se vor prezenta la examen începând cu ora 8.30, în vederea îndeplinirii formalităților de identificare și acces în sală, în baza cărții de identitate/adeverință provizorie de identitate, a legitimației de notar stagiar sau a pașaportului, în original, aflate în termen de valabilitate.

După intrarea în sală, candidaților le este interzisă deținerea sau folosirea vreunei surse de informare, a telefoanelor mobile sau a altor mijloace de comunicare la distanță.

În vederea redactării lucrărilor la cele două probe, candidații vor avea asupra lor pix cu pastă de culoare albastră sau stilou cu cerneală albastră.

Sursa informației


Update 28 septembrie 2018: Situația centralizată finală a candidaților ale căror cereri de înscriere la concursul de admitere în funcția de notar public pentru persoanele care au cel puțin 6 ani vechime în funcții de specialitate juridică au fost admise sau respinse

Potrivit unui anunț, Institutul Notarial Român a dat publicității detalii privind situația centralizată finală a candidaților ale căror cereri de înscriere la concursul de admitere în funcția de notar public pentru persoanele care au cel puțin 6 ani vechime în funcții de specialitate juridică au fost admise sau respinse.

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare situația centralizată finală a notarilor stagiari care s-au înscris la concurs, astfel cum a fost publicată de către INR:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh)

Sursa informației


Update 19 septembrie 2018: Situația centralizată a candidaților ale căror cereri de înscriere la concursul de admitere în funcția de notar public pentru persoanele care au cel puțin 6 ani vechime în funcții de specialitate juridică au fost admise sau respinse

Potrivit unui anunț, Institutul Notarial Român a dat publicității detalii privind situația centralizată a candidaților ale căror cereri de înscriere la concursul de admitere în funcția de notar public pentru persoanele care au cel puțin 6 ani vechime în funcții de specialitate juridică au fost admise sau respinse.

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare situația centralizată a notarilor stagiari care s-au înscris la concurs, astfel cum a fost publicată de către INR:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh)

Sursa informației


INR. Concursul de admitere în funcția de notar public pentru persoanele care au cel puțin 6 ani vechime în funcții de specialitate juridică (octombrie 2018)

Potrivit informațiilor publicate pe site-ul oficial (www.institutulnotarial.ro), Institutul Notarial Român anunță faptul că organizează în zilele de 17 și 19 octombrie 2018, concursul de admitere în funcția de notar public pentru persoanele care au cel puțin 6 ani vechime în funcții de specialitate juridică, pentru ocuparea posturilor vacante.

În acest sens, se arată că prin Hotărârea Consiliului Uniunii Naționale a Notarilor Publici din România nr. 85/22.06.2018 s-a solicitat Institutului Notarial Român organizarea acestui concurs pentru ocuparea posturilor vacante, aprobate prin Ordinul ministrului justiției nr. 1942/C/23.05.2018.

Taxa de înscriere pentru participarea la concursul de admitere este în cuantum de 4.000 lei/candidat și se achită în contul numărul RO12RNCB0071115799310001 deschis la BCR sucursala Plevnei – București pentru Institutul Notarial Român (CUI 26781193). Copia foii de vărsământ se va anexa la dosarul întocmit în vederea înscrierii la examen.

Dosarul de înscriere la concursul de admitere în funcția de notar public se depune la sediul Camerei în a cărei circumscripție se află postul pentru care candidează, până la data de 14 septembrie 2018, inclusiv.

De asemenea la anunțul de organizarea a concursului, INR a anexat lista posturilor vacante pentru care se organizează concursul de admitere în funcția de notar public, evidențiate pe Camere ale Notarilor Publici, pe județe, circumscripții judecătorești și pe localități.

Astfel, posturile de notar public pentru care se organizează concurs sunt destinate persoanelor care au cel puțin 6 ani vechime în funcții de specialitate juridică sunt evidențiate pe Camere ale Notarilor Publici, pe județe, pe circumscripții judecătorești și pe localități, după cum urmează:

Camera Notarilor PubliciJudețulCircumscripția JudecătorieiLocalitateaNumărul locurilor vacante destinate

concursului

Constanța (1)ConstanțaMedgidiaOstrov1
Craiova (2)MehedințiBaia de AramăBaia de Aramă1
OltCaracalDrăgănești Olt1
Galați (3)BrăilaBrăilaMovila Miresii1
VranceaFocșaniFocșani1
Nistorești1
Iași (1)VasluiBârladAlexandru Vlahuță1
Pitești (2)VâlceaHorezuHorezu1
BălceștiBălcești1
TOTAL9

Sursa informației

[UPDATE: Rezultate finale, validate prin Hotărârea Consiliului UNNPR nr. 111/28.11.2018] INR. Concursul de admitere în funcția de notar public pentru persoanele care au cel puțin 6 ani vechime în funcții de specialitate juridică (octombrie 2018) was last modified: noiembrie 29th, 2018 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter