[UPDATE: Lista rezultatelor finale după soluționarea contestațiilor] INR. Concurs de schimbare a sediilor birourilor notariale

11 nov. 2019
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1849

 

Update 11 noiembrie 2019: Lista rezultatelor finale la concursului de schimbare a sediilor birourilor notariale

Potrivit site-ului oficial (www.institutulnotarial.ro), Institutul National Român a publicat lista rezultatelor finale la concursul de schimbare a sediilor birourilor notariale, organizat în data de 30 octombrie 2019.

 

Pentru a accesa rezultatele finale, în urma soluționării contestațiilor, vă rugăm, urmați sursa informației. De asemenea, rezultatele contestațiilor pot fi vizualizate aici.

 

Sursa informației

Inteligența artificială în materie penală

Update 4 noiembrie 2019: Lista rezultatelor la concursului de schimbare a sediilor birourilor notariale

Potrivit site-ului oficial (www.institutulnotarial.ro), Institutul National Român a publicat lista rezultatelor concursului de schimbare a sediilor birourilor notariale, organizat în data de 30 octombrie 2019.

De asemenea, contestațiile împotriva notării lucrărilor la concurs se pot depune personal sau prin mandatar, la sediul INR, în termen de 5 zile lucrătoare de la data afișării rezultatelor. Astfel, termenul limită pentru înregistrarea contestațiilor este 8 noiembrie 2019, ora 14:00.

 

Pentru a accesa lista rezultatelor apăsați, vă rugăm, aici.
Pentru a vizualiza anunțul privind contestațiile, urmați sursa informației.

Sursa informației


Update 17 octombrie 2019: Situația centralizată finală a notarilor publici participanți la concurs

Conform site-ului oficial (www.institutulnotarial.ro), Institutul National Român a publicat situația centralizată finală cu notarii publici care participă la concursul de schimbare a sediilor birourilor notariale, organziat în ziua de 30 octombrie 2019. 

Pentru a vizualiza informația vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Update 15 octombrie 2019: Procesele-verbale și situațiile centralizate ale candidaților

Conform site-ului oficial (www.institutulnotarial.ro), Institutul National Român a publicat procesele-verbale și situațiile centralizate ale candidaților la concursul pentru schimbarea sediilor birourilor notariale, organziat în ziua de 30 octombrie 2019. 

Pentru a vizualiza informația vă rugăm să accesați următorul link:

Procesele-verbale și situațiile centralizate ale candidaților

Sursa informației

Conferința națională „Prevenirea și combaterea spălării banilor”. Impactul noii legi asupra profesiilor liberale

Update 10 octombrie: Anunț privind ora și locul desfășurării concursului de schimbare a sediilor birourilor notariale:

Potrivit site-ului oficial (www.institutulnotarial.ro), Institutul Notarial Român a publicat un anunț prin care anunță data și locul organizării concursului de schimbarea sediilor birourilor notariale. Coform acestuia, concursul va avea loc în ziua de 30 octombrie 2019, la Centrul de Conferințe Auditorium Pallady, Sala Roma, începând cu ora 9:00.

Candidații se vor prezenta la concurs începând cu ora 8:30, pentru a îndeplini formalitățile de identificare și de acces, în baza cărții de identitate.

După accesul în sală, candidaților le este interzis să discute unii cu alții, precum și orice tip de activități care duc la perturbarea probei de concurs, deținerea sau folosirea vreunei surse de informare, a telefoanelor mobile sau a altor mijloace de comunicare la distanță. Pentru susținerea probei, INM va pune la îndemâna candidaților pixuri cu pastă albastră.

Pentru a vizualiza anunțul, vă rugăm, accesați sursa informației.

 

Sursa informației


Potrivit site-ului oficial (www.institutulnotarial.ro), Institutul Notarial Român organizează în data de 30 octombrie 2019 concursul de schimbare a sediilor birourilor notariale.

Astfel, cei interesați vor trebui să depună dosarele de participare la Camera în a cărei circumscripție se află postul pentru care se candidează, în perioada 16 septembrie – 11 octombrie 2019, inclusiv.

Totodată, menționăm faptul că taxa de înscriere este de 4.000 lei/candidat și se achită în contul numărul RO12RNCB0071115799310001 deschis la BCR sucursala Plevnei – București pentru Institutul Notarial Român.

În continuare, vom atașa lista posturilor vacante scoase la concurs:

 

Sursa informației

[UPDATE: Lista rezultatelor finale după soluționarea contestațiilor] INR. Concurs de schimbare a sediilor birourilor notariale was last modified: noiembrie 26th, 2019 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter