[UPDATE: Lista cu rezultatele finale ale concursului de admitere în funcția de notar public] INR. Concurs de admitere în funcția de notar public pentru persoanele care au cel puțin 6 ani vechime în funcții de specialitate juridică

4 nov. 2019
2 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 5 (2 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
3.373 views

Update 29 noiembrie 2019: Lista cu rezultatele finale ale concursului de admitere în funcția de notar public INR

Potrivit site-ului oficial (www.institutulnotarial.ro), Institutul Notarial Român a dat publicității lista cu persoanele admise ori respinse din cadrul concursului de admitere în funcția de notar public.

 

Pentru a accesa lista, urmați, vă rugăm, sursa informației.

Sursa informației

 


Update 4 noiembrie 2019: Baremele definitive de notare la proba practică și la cea teorică pentru concursul de admitere în funcția de notar public INR

Potrivit site-ului oficial (www.institutulnotarial.ro), Institutul Notarial Român a dat publicității baremele definitive de notare la proba practică și la cea teoretică, pentru concursul de admitere în funcția de notar public, în urma soluționării contestațiilor.

Campanie Craciun UJmag 2020

 

Pentru a accesa baremele, urmați, vă rugăm, sursa informației.

Sursa informației


Update 31 octombrie 2019: Baremul de notare la proba practică pentru concursul de admitere în funcția de notar public INR

Potrivit sie-ului oficial (www.institutulnotarial.ro), Institutul Notarial Român a dat publicității baremul de notare la proba practică, pentru concursul de admitere în funcția de notar public.

De asemenea, pentru depunerea contestațiilor la baremul de notare la proba practică, găsiți informațiile necesare în anunțul publicat pe site.

 

Pentru a accesa baremul, urmați, vă rugăm, sursa informației.

Sursa informației


Update 30 octombrie 2019: Baremul de notare la proba teoretică pentru concursul de admitere în funcția de notar public INR

Conform site-ului oficial (www.institutulnotarial.ro), Institutul Notarial Român a dat publicității baremul de notare la proba teoretică, pentru concursul de admitere în funcția de notar public.

De asemenea, pentru depunerea contestațiilor la baremul de notare la proba teoretică, găsiți informațiile necesare în anunțul publicat pe site.

 

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Bibliolex Biblioteca juridica virtuala

Sursa informației

 

 

 


Update 14 octombrie 2019: Lista candidaților care au primit aviz favorabil de înscriere la concursul de admitere în funcția de notar public pentru persoanele care au cel puțin 6 ani vechime în funcții de specialitate juridică

Conform site-ului oficial (www.institutulnotarial.ro), Institutul Notarial Român a dat publicității tabelul privind candidații care au primit aviz favorabil de înscriere la concursul de admitere în funcția de notar public pentru persoanele care au cel puțin 6 ani vechime în funcții de specialitate juridică.

Pentru a vedea respectivul tabel, vă rugăm accesați aici.

Sursa informației

 


Update 10 octombrie: Anunț privind ora de desfășurare a concursului de admitere în funcția de notar public

Potrivit site-ului oficial (www.institutulnotarial.ro), Institutul Notarial Român a publicat un anunț privind ora și locul desfășurării concursului de admitere în funcția de notar public.

Conform anunțului, concursul de admitere pentru funcția de notar public public persoanele care au exercitat pentru cel puțin 6 ani funcții de specialitate juridică, organizat în zilele de 29 și 31 octombrie 2019, va avea loc la Sala Roma, etajul 4, din cadrul Centrului de Conferințe Auditorium Pallady, începând cu orele 9:00.

Candidații trebuie să se prezinte la concurs începând cu orele 8:00, în vederea îndeplinirii formalităților de identificare și acces în sală, în baza unui act de identitate sau a pașaportului, în original, aflate în termen de valabilitate.

După accesul în sală, candidaților le este interzis să discute unii cu alții, precum și orice tip de activități care duc la perturbarea probei de concurs, deținerea sau folosirea vreunei surse de informare, a telefoanelor mobile sau a altor mijloace de comunicare la distanță. Pentru susținerea probei, INR va pune la îndemâna candidaților pixuri cu pastă albastră.

 

Pentru a accesa comunicatul, vă rugăm, urmați sursa informației.

Sursa informației

 


Update 8 octombrie 2019: Situația centralizată a candidaților înscriși la concursul de admitere în funcția de notar public

Potrivit site-ului oficial (www.institutulnotarial.ro), Institutul Notarial Român a publicat situația centralizată a candidaților înscriși la concursul de admitere în funcția de notar public, organizat în zilele de 29 și 30 octombrie 2019.

Pentru a vizualiza lista, urmați, vă rugăm, sursa informației.

Sursa informațieiPotrivit site-ului oficial (www.institutulnotarial.ro), Institutul Notarial Român va organizare concursul de admitere în funcția de notar public pentru persoanele care au cel puțin 6 ani vechime în funcții de specialitate juridică.

Astfel, examenul se va desfășura în zilele de 29 și 31 octombrie 2019, iar taxa de înscriere pentru participarea la concursul de admitere este în cuantum de 4.000 lei/candidat și se achită în contul numărul RO12RNCB0071115799310001 deschis la BCR sucursala Plevnei – București pentru Institutul Notarial Român.

Candidații vor depune dosarele de înscriere la concursul de admitere la sediul Camerei în a cărei circumscripție se află postul pentru care se candidează în perioada 9 septembrie – 27 septembrie 2019.

În continuare, vom atașa lista posturilor vacante destinate acestui concurs, mai precis:

 

Sursa informației

[UPDATE: Lista cu rezultatele finale ale concursului de admitere în funcția de notar public] INR. Concurs de admitere în funcția de notar public pentru persoanele care au cel puțin 6 ani vechime în funcții de specialitate juridică was last modified: noiembrie 18th, 2019 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter