Seminar Online INPPI. Seminar Online: „Obligațiile de mediu și procedura insolvenței. Partea II: Răspunderea practicianului”

126       0
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.

INPPI. Seminar Online: „Obligațiile de mediu și procedura insolvenței. Partea II: Răspunderea practicianului” 📅 14 iulie 2020 INPPI. Seminar Online: „Obligațiile de mediu și procedura insolvenței. Partea II: Răspunderea practicianului”

Data 14 iulie 2020
Locația

Recomandări

Potrivit site-ului oficial (www.inppi.ro), INPPI organizează marți, 14 iulie 2020, începând cu ora 12,00, seminarul online cu tema: „Obligațiile de mediu și procedura insolvenței. Partea II: Răspunderea practicianului”.

 

Lectori:

  • Florin Dragomir, vicepreședinte UNPIR
  • Antoniu Obancia, lector INPPI

 

Acreditare INPPI: 4 puncte de pregătire profesională

 

Seminarele transmise online se adresează practicienilor în insolvență din toată țara și pot fi vizionate pe calculator, de la birou sau de acasă, în timp real. Urmărind în direct expunerea lectorului, veți avea posibilitatea de a adresa în scris întrebări la care veți primi răspunsuri pe parcursul transmisiunii.

Ulterior, veți avea acces la înregistrarea integrală video și audio.

ATENTIE: Persoanele care au întrebări prealabile transmiterii seminarului video, pentru a primi un răspuns pe parcursul transmisiunii, sunt invitate să trimită aceste întrebări la adresa [email protected].

Pentru mai multe detalii și pentru a vă înscrie click aici

INPPI. Seminar Online: „Obligațiile de mediu și procedura insolvenței. Partea II: Răspunderea practicianului” was last modified: iulie 2nd, 2020 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter