INPPI. Seminar în direct cu tema „Verificarea creanțelor: care sunt curente, anterioare, condiționate, eventuale, garantate și cum le înscriem?” (16 mai 2019)

14 mai 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 248

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Conform site-ului oficial (www.inppi.ro), în data de 16 mai 2019, orele 14:00, se va transmite în direct pe pagina de internet a Institutului Național de Pregătire a Practicienilor în Insolvență (în continuare, INPPI) seminarul intitulat „Verificarea creanțelor: care sunt curente, anterioare, condiționate, eventuale, garantate și cum le înscriem?”, al cărui lector va fi domnul  Adrian Clopotari.

 

Campania Back to  Law School

Participarea la acest seminar atrage acumularea a 4 puncte de pregătire profesională, acreditate de INPPI.

 

Seminarele transmise online se adresează practicienilor în insolvență din toată țara și pot fi vizionate pe calculator, de la birou sau de acasă, în timp real.

Persoanele care nu sunt înregistrate pe site-ul INPPI(care nu au cont și parolă) și care doresc să acceseze seminarele online trebuie să efectueze următorii pași:

– Se accesează butonul Înregistrare amplasat în partea dreaptă sus, din pagina principala a portalului www.inppi.ro;

– Se completează toate câmpurile din formularul de înregistrare, respectiv: nume, email, parolă, verificare parolă, număr matricol. La rubrica email se introduce adresa personală de email a persoanei care solicită înscrierea. La rubrica parolă se introduce o parola aleasă de utilizator. Se confirmă parola aleasă de utilizator. La rubrica număr matricol UNPIR se introduce numărul de evidență al practicianului din Tabloul UNPIR (ex 0000);

– După completarea câmpurilor sus amintite se dă click pe rubrica înregistrarea utilizator nou;

– Pe adresa de email aleasă de dvs. veți primi un mesaj de confirmare a înregistrării pe site-ul INPPI;

– După primirea mesajului, în vederea autentificării și vizualizării cursului ales, sunt urmați pașii de la pct. II de mai jos.

 

Persoanele care sunt deja înregistrate pe siteși care doresc să acceseze seminarul dorit trebuie să efectueze următorii pași:

– Se achită taxa de participare la seminar și se trimite dovada plății către secretariatul INPPI, la adresa [email protected]. Taxa de 150 lei (TVA inclus), se achită în contul INPPI, deschis la BCR Sucursala Unirea, cod IBAN RO11RNCB0671130993380001, CUI RO31066951. Obligatoriu, în actul de plată, se va preciza data în care se desfășoară seminarul și numele participantului;

– După verificarea efectuării plații, veți primi mesajul prin care vă este validată plata și totodată vă este comunicată permisiunea de a accesa seminarul online;

– În ziua și la ora programată, se accesează din partea dreaptă de sus a paginii www.inppi.ro butonul Autentificare și se completează datele din formular, respectiv email și parolă (alese de dvs);

– Se dă click pe butonul autentificare și se vizualizează cursul.

Sursa informației

INPPI. Seminar în direct cu tema „Verificarea creanțelor: care sunt curente, anterioare, condiționate, eventuale, garantate și cum le înscriem?” (16 mai 2019) was last modified: mai 14th, 2019 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter