INPPA. Hotărârea Consiliului de Conducere privind începerea și desfășurarea activităților anului I și anului II de pregătire profesională iniţială

30 mart. 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 87

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit site-ului oficial (inppacentral.ro), Institutul Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților (INPPA) a publicat duminică, 29 martie a.c., Hotărârea nr. 8 din 28 martie 2020 a Consiliului de Conducere al INPPA privind începerea și desfășurarea activităților anului I și anului II de pregătire profesională inițială.

Astfel, în contextul măsurilor dispuse la nivel național privind prevenirea infectării cu COVID-19, se amână începerea activităților de formare inițială în cadrul I.N.P.P.A., după cum urmează:

–  activitățile de formare aferente anului II de pregătire profesională inițială vor începe la data 23 aprilie 2020;

– activitățile de formare aferente anului I de pregătire profesională inițială vor începe la data 30 aprilie 2020.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să urmați sursa informației.

Sursa informației

🔔Vezi și INPPA. Suspendarea activității cu publicul și decalarea datelor de începere a activităților de formare

INPPA. Hotărârea Consiliului de Conducere privind începerea și desfășurarea activităților anului I și anului II de pregătire profesională inițială was last modified: martie 30th, 2020 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter