INPPA. Evaluarea cursanților la disciplina „Drept fiscal” – toate grupele

30 iul. 2021
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 131

Pe site-ul oficial (www.inppa.ro), Institutul Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților (INPPA) a anunțat că, în data de 4 august 2021, începând cu ora 14:00 și până la ora 20:00, toți cursanții de la disciplina „Drept fiscal” se vor putea loga online pentru a susține testul-grilă în vederea finalizării procedurii de evaluare la această disciplină.

Astfel, testul se va susține online, pe platforma de testare (e-learning) a INPPA, și va consta în 8 grile cu o singură variantă de răspuns, testul considerându-se promovat dacă cursantul răspunde corect la minim 4 întrebări.

Din momentul logării pe platformă, cursanții vor avea la dispoziție 60 de minute pentru rezolvarea testului, logarea făcându-se prin utilizarea credențialelor folosite la accesarea suporturilor de curs.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

Vezi și INPPA. Evaluarea cursanților la disciplina „Protecția datelor personale” (GDPR) – grupele 1-15

INPPA. Evaluarea cursanților la disciplina „Drept fiscal” – toate grupele was last modified: iulie 30th, 2021 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter