INPPA. Decizia Directorului nr. 17 din 11 aprilie 2020

13 apr. 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
526 views

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit site-ului oficial (www.inppa.ro), Institutul Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților (INPPA) a publicat Decizia nr. 17 din 11 aprilie 2020 a Directorului INPPA.

Vă prezentăm, în continuare, un extras din Decizie:

Forumul Național de Drept Bancar, ediția a II-a

„ART. 1. În baza prevederilor art. 36 alin. (3) al Regulamentului de organizare și funcționare a I.N.P.P.A., la disciplinele de drept european cuprinse în planul de formare se organizează două tutoriale metodologice – un tutorial introductiv, cu caracter organizatoric (la începerea activității) și, respectiv, un tutorial de sinteză ( la finalizarea acesteia), cu o durată de câte 2 ore, care se adaugă numărului de ore prevăzute în planul de formare pentru fiecare din aceste discipline. Potrivit prevederilor art. 4 alin. (2) al Hotărârii nr. 8/28.03.2020 a Consiliului de Conducere al I.N.P.P.A., acestea se vor desfășura în sistem on-line.”

 

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să urmați sursa informației.

Sursa informației

🔔Vezi și INPPA și Editura Universul Juridic anunță extinderea parteneriatului inițial

INPPA. Decizia Directorului nr. 17 din 11 aprilie 2020 was last modified: mai 18th, 2020 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter