INM. Vizita unor înalţi reprezentanţi ai sistemului judiciar din Republica Croația

24 apr. 2018
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 400

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit unui comunicat din data de 24 aprilie 2018, Institutul Național al Magistraturii a primit vizita unor înalți reprezentanți ai sistemului judiciar din Republica Croația.

În acest context, delegația reprezentanților Republicii Croația a fost constituită după cum urmează:

Forumul Național de Drept Bancar, ediția a II-a

• dl. Dražen BOŠNJAKOVIĆ, Ministrul Justiției din Republica Croația;
• dl. Juro MARTINOVIĆ, secretar de stat;
• dl. Ivan CRNČEC, consilier personal al ministrului justiției;
• dna. Sedina DUBRAVČIĆ, șeful cabinetului ministrului justiției.

Vezi și [UPDATE: Vizită la Penitenciarul București-Jilava] Întrevederea dintre ministrul justiției și omologul său din Republica Croația

Totodată, din partea Ambasadei Republicii Croația la București a participat E.S. dr. Davor VIDIŠ, Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al Croației în România. Delegația a fost însoțită de un reprezentant al Ministerului Justiției din România, respectiv dna. Andreea Petcu, consilier pentru afaceri europene.

Institutul Național al Magistraturii a fost reprezentat de dna. judecător Irina Cambrea, director adjunct responsabil cu formarea inițială, dna. Andra Ghebri, coordonator al departamentului de formare inițială și dna. Diana Mihăilă, coordonator al departamentului de formare continuă.

Vizita la Institutul Național al Magistraturii se înscrie în seria de întâlniri pe care delegația oficialilor străini le-au avut cu reprezentanți ai instituțiilor din cadrul sistemului judiciar român în perioada 23-24 aprilie 2018.

Având în vedere interesul manifestat de oaspeți în ceea ce privește formarea magistraților, rolul Institutului Național al Magistraturii în domeniu, precum și obiectivele pe care acesta și le propune prin strategiile sale de formare, pe parcursul întâlnirii au fost prezentate aspecte legate de modul organizare și funcționare a Institutului, modul de concepere și elaborare a programelor de formare profesională, inițială și continuă, conținutul programelor de formare destinate auditorilor de justiție și magistraților în funcție și implementarea acestora, personalul de instruire, metodologiile de evaluare utilizate, precum și implicarea Institutului în activități de formare având caracter internațional. Cu aceeași ocazie distinsa delegație a prezentat părții române particularitățile propriului sistem privind recrutarea și formarea magistraților.

În încheierea vizitei efectuate la Institutul Național al Magistraturii, reprezentanții ambelor state și-au exprimat interesul privind menținerea raporturilor de bună colaborare și în viitor.

INM. Vizita unor înalți reprezentanți ai sistemului judiciar din Republica Croația was last modified: aprilie 24th, 2018 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter