INM. Seminarul ERA – EU Legislative Procedure in Practice, 23-25 martie 2020, Bruxelles

16 ian. 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 224

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit site-ului oficial (www.inm-lex.ro), INM a publicat un anunț cu privire la organizarea seminarului EU Legislative Procedure in Practice la Bruxelles. Seminarul este organizat de Academia de Drept European (ERA) și va avea loc în perioada 23-25 martie 2020.

Acest seminar va oferi participanților cunoștințe cuprinzătoare cu privire la aspecte practice ale procesului de luare a deciziilor în UE, inclusiv formare practică privind negocierile.

 

Pentru mai multe detalii referitoare la seminar, precum și pentru agenda acestuia, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

INM. Seminarul ERA – EU Legislative Procedure in Practice, 23-25 martie 2020, Bruxelles was last modified: ianuarie 16th, 2020 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter