INM. Seminar: Consolidarea dreptului de a fi prezent la proces in cadrul procedurilor penale (11 iulie 2019, București)

4 iul. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 210

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit site-ului oficial (www.inm-lex.ro), INM anunță organizarea seminarului Consolidarea dreptului de a fi prezent la proces în cadrul procedurilor penale”, care va avea loc în data de 11 iulie 2019, în București, la Hotelul Golden Tulip.

Acest seminar este organizat de către Centrul Român de Politici Europene și abordează aspecte privind stadiul implementării Directivei (UE) 2016/343 privind consolidarea anumitor aspecte ale prezumției de nevinovăție și a dreptului de a fi prezent la proces în cadrul procedurilor penale.

Conferintele lunii noiembrie
”

Totodată, în cadrul acestui seminar, se vor prezenta și rezultatele obținute în urma proiectului PRESENT.

Nu se va percepe taxă de participare, iar costurile de transport și cazare vor fi asigurate de catre organizatori pentru participanții care se deplasează din afara orașului.

Seminarul se adresează cu precădere:

– judecătorilor specializați în materia dreptului penal;

– procurorilor.

 

Persoana de contact este dna. Ruxandra Popescu (adresa e-mail: [email protected],  telefon: +40724369744).

Atașăm, la final, agenda evenimentului:

 

Sursa informației

 

INM. Seminar: Consolidarea dreptului de a fi prezent la proces in cadrul procedurilor penale (11 iulie 2019, București) was last modified: iulie 4th, 2019 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter