INM. Seminar „CEPOL-EJTN Training on Investigating and preventing corruption”

20 mart. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 119

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Conform unui anunț de pe site-ul INM-ului, Rețeaua Europeană de Formare Judiciară (EJTN) și Agenția Uniunii Europene pentru Formare în Materie de Aplicare a Legii (CEPOL) organizează seminarul „CEPOL-EJTN Training on Investigating and preventing corruption”.

Evenimentul se va desfășura în limba engleză, în perioada 25-28 iunie 2019, la București.

Biblioteca Universul Juridic Sintact

Seminarul durează patru zile și se adresează judecătorilor și procurorilor procurorii specializați în investigarea infracțiunilor de corupție, implementarea măsurilor anticorupție, precum și în implementarea instrumentelor preventive.

De asemenea, scopul seminarului este îmbunătățirea capacității de aplicare a legii în lupta împotriva corupției.

Detalii privind seminarul pot fi obținute de pe pagina web a EJTN, la adresa din următorul link.

DOCUMENTE NECESARE PENTRU ÎNSCRIERE

– CV actualizat – cuprinzând date de contact (telefon, fax, e-mail) – limba română;
– scrisoare de intenție – limba română, din care să rezulte îndeplinirea condițiilor speciale privind participarea la activitate (specializare);
– certificat de competență lingvistică – limba engleză (în măsura în care candidatul posedă un astfel de certificat);
– avizul colegiului de conducere al instanței/parchetului, iar în caz de urgență, avizul președintelui secției/procurorului șef secție în care judecătorul/procurorul își desfășoară activitatea sau, dacă nu există secții, avizul conducătorului instanței/parchetului (potrivit art. 6 din Regulamentul privind drepturile și obligațiile persoanelor trimise în misiune temporară în străinătate de către Consiliului Superior al Magistraturii, Inspecția Judiciară, Institutul Național al Magistraturii și Școala Națională de Grefieri, precum și pentru stabilirea procedurii de aprobare a acestor misiuni, aprobat prin hotărârea Plenului CSM nr. 1296/14.12.2017).

Termenul limită de înscriere este 15 aprilie 2019.

Persoana de contact este domnul Tudor Grigoroaia, iar documentele solicitate îi vor fi transmise exclusiv în format electronic la adresa de e-mail [email protected]

Pentru mai multe informații, vă invităm să accesați sursa informației.

Sursa informației

INM. Seminar „CEPOL-EJTN Training on Investigating and preventing corruption” was last modified: martie 20th, 2019 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter