INM. Seminar Catalog PLUS 2019 – Professional ethics for judges and prosecutors (Italia, 8-10 mai 2019)

27 feb. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 212

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

În perioada 8-10 mai 2019 se va desfășura seminarul Professional ethics for judges and prosecutors în Italia, organizat de Rețeaua Europeană de Formare Judiciară (EJTN), așa cum rezultă dintr-un comunicat publicat pe site-ul INM (www.inm-lex.ro).

Acest eveniment este adresat preponderent judecătorilor și procurorilor vorbitori de limbă engleză/italiană, în limita a două locuri. INM va alcătui și o listă de rezervă de maximum 3 persoane, la care se va apela în situația renunțării magistraților selectați, precum și în situația în care România va primi mai multe locuri ca urmare a renunțărilor/realocării locurilor atribuite inițial altor state.

Conferintele Video Universul Juridic

Documente necesare pentru înscriere

– CV actualizat cuprinzând date de contact (telefon, fax, e-mail) – limba română;

– scrisoare de intenție – limba română;

– certificat de competență lingvistică pentru limba engleză sau limba italiană (în măsura în care candidatul posedă un astfel de certificat);

avizul colegiului de conducere al instanței sau parchetului la care aceștia își desfășoară activitatea, iar în caz de urgență, avizul președintelui secției/procurorului șef secție în care judecătorul sau procurorul își desfășoară activitatea sau, dacă nu există secții, avizul conducătorului instanței sau parchetului [potrivit art. 6 alin. (2) din Regulamentul privind drepturile și obligațiile persoanelor trimise în misiune temporară în străinătate de către Consiliul Superior al Magistraturii, Inspecția Judiciară, Institutul Național al Magistraturii și Școala Națională de Grefieri, aprobat prin HCSM nr. 1296/14.12.2017].

Documentele solicitate vor fi transmise exclusiv în format electronic la adresa de e-mail [email protected], în atenția doamnei Nadia ROMAN.

Criterii de selecție

INM va efectua selecția participanților în funcție de următoarele criterii:

relevanța programului pentru activitatea profesională a magistratului candidat/specializarea cerută pentru curs;

neparticiparea recentă la forme de pregătire internațională;

posibilitatea și disponibilitatea magistratului de a disemina informațiile la care va avea acces prin participarea la programul de pregătire.

Este important de precizat faptul că EJTN rambursează participanților costul transportului (în limita a 400 /seminar) și acordă diurnă pentru cazare și mese, de până la 180 € (ulterior desfășurării seminarului).

Costul total eligibil pentru un drum dus-întors este de maxim 400 €

Participanții au obligația de a iniția demersurile necesare în vederea organizării deplasării (achiziționarea biletelor de transport, rezervarea hotelului etc.) numai după primirea invitației oficiale din partea EJTN.

Pentru mai multe informații, vă rugăm, accesați site-ul oficial (www.inm-lex.ro).

 

Sursa informației

INM. Seminar Catalog PLUS 2019 – Professional ethics for judges and prosecutors (Italia, 8-10 mai 2019) was last modified: februarie 27th, 2019 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter