Examenul de absolvire INM 2015: adnotarea legislației indicate în bibliografie

10 apr. 2015
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1003

Despre

  • Examenul de absolvire INM 2015
  • Consultarea legislaţiei indicate în bibliografie

Potrivit anunțului publicat pe site-ul INM, în conformitate cu Regulamentul privind concursul de admitere și examenul de absolvire a Institutului Național al Magistraturii, „pe durata desfășurării probelor este permisă consultarea legislației indicate în bibliografie, cu excepția celei comentate și adnotate”.

Va fi permisă consultarea legislației din publicații care fac trimiteri (inclusiv prin redarea textelor) la legile de punere în aplicare a noilor coduri, decizii ale ÎCCJ date în interesul legii, precum și decizii ale CC.

În anunț mai este precizat că vor fi permise trimiterile la reglementările anterioare doar cu privire la numărul articolelor, nu și la conținutul lor, deoarece în bibliografia de examen este indicată doar legislația aflată în vigoare, nu și cea anterioară.

Mai este menționat faptul că nu vor fi permise comentarii sau adnotări personale sau ale autorilor publicațiilor respective.

Consultați anunțul publicat pe site-ul INM.

Forumul Național de Drept Bancar, ediția a II-a
Examenul de absolvire INM 2015: adnotarea legislației indicate în bibliografie was last modified: august 30th, 2015 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter