Încetare colaborare cu Revista Română de Executare Silită

28 nov. 2016
1 vot, medie: 2,00 din 51 vot, medie: 2,00 din 51 vot, medie: 2,00 din 51 vot, medie: 2,00 din 51 vot, medie: 2,00 din 5 (1 votes, average: 2,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1165

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Profesor universitar dr., judecător Evelina Oprina și judecător drd. Vasile Bozeșan aduc la cunoștința colaboratorilor și cititorilor Revistei Române de Executare Silită, precum și a tuturor celor interesați ori preocupați de domeniul executării silite, încetarea colaborării cu RRES și retragerea acestora din echipa editorială a revistei, începând cu numărul 4/2016.

Decizia are la bază existența unor principii, idei și valori ce nu și-au mai găsit recunoaștere deplină în interiorul structurii de conducere a revistei, continuarea colaborării riscând să afecteze pe viitor nivelul de exigență ce trebuie atașat, în mod necesar, demersului de elaborare a unei asemenea publicații.

Având un specific și o tehnicitate aparte, cu o zonă de adresabilitate relativ redusă, Revista Română de Executare Silită a reprezentat un proiect căruia subsemnații i-am dedicat, fără rezerve, disponibilitatea, implicarea, ideile, timpul și energia personale, proiect pe care, pentru o lungă perioadă de timp, am încercat să-l dezvoltăm în acord cu propriile noastre exigențe, valori și convingeri de la care nu am înțeles și nu am acceptat vreodată să facem rabat.

Am urmărit întotdeauna – și sperăm că am reușit, fie și poate doar parțial – exclusiv satisfacerea interesului destinatarilor revistei prin prisma nevoii acestora de cunoaștere, analiză, problematizare, identificare de soluții practice diverselor și numeroaselor dificultăți cu care se confruntă domeniul executării silite.

Îi asigurăm, însă, pe toți cititorii, colaboratorii și colegii noștri că încetarea activității la Revista Română de Executare Silită nu este altceva decât un pas înainte pentru afirmarea de noi contexte în care dezbaterea și analiza problemelor de executare silită să fie realizate, liber, eficient, dar și exigent, în relațiile cu toți cei preocupați de materia executării silite.

Mulțumim, așadar, cititorilor – singurii în raport cu care ne subordonăm și stabilim abordările -, Editurii Universul Juridic și echipei sale redacționale, precum și colaboratorilor noștri care ne-au susținut constant activitatea în cadrul revistei.

Cu considerație pentru sprijinul tuturor celor care de-a lungul timpului au contribuit la realizarea Revistei Române de Executare Silită, autori, membri în Consiliul Științific ori în Colegiul de redacție,

Evelina Oprina – director științific RRES

Vasile Bozeșan – redactor-șef RRES

Încetare colaborare cu Revista Română de Executare Silită was last modified: noiembrie 28th, 2016 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter