Conferință [CUM A FOST] Impactul noilor tehnologii asupra profesiei de avocat

1858       0
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.

Vineri, 14 februarie 2020, Baroul Dolj, în colaborare cu INPPA Craiova și Universitatea din Craiova, Facultatea de Drept, au organizat conferința „Impactul noilor tehnologii asupra profesiei de avocat”. Evenimentul s-a desfășurat în Aula Magna „Ion Dogaru” a Facultății de Drept din Craiova, începând cu ora 14:00.

Partenerii manifestării au fost compania Wolters Kluwer România și Grupul editorial Universul Juridic. Conferința a fost inclusă în programul de pregătire și perfecționare continuă a avocaților, iar punctele de pregătire profesională au fost acordate după încheierea conferinței, în baza criteriilor de evaluare I.N.P.P.A.

În deschiderea conferinței au luat cuvântul prof. univ. dr., av. Traian Briciu, președintele UNBR, prof. univ. dr., av. Sevastian Cercel, Decanul Facultății de Drept, Universitatea din Craiova, și prof. univ. dr., av. Lucian Săuleanu, Decanul Baroului Dolj.

Prima parte a conferinței a fost moderată de Av. Dragoș Nicu, Prodecanul Baroului Dolj. Au susținut prezentări captivante mai mulți specialiști în domeniu, care au abordat varii teme de interes:

– Profesor George Rusu, Amazon – Marea Britanie, Inteligența artificială și impactul acesteia asupra profesiei de avocat;

 

– Av. Antonio Iordan, membru al Comisiei Permanente a UNBR, Aplicațiile software… moft sau necesitate?;

 

– Av. Tudor Colțan, Baroul București, Viitorul avocaților litiganți în era „AI Lawyer”;

 

– Av. Sergiu Capisizu, Baroul București, ing. Bogdan PopescuInteligența Artificială, instrument util în managementul și fidelizarea clientelei”;

 

– Adrian Măntoiu, Directorul General Wolters Kluwer România, Gabriel Ungureanu, Directorul Executiv Wolters Kluwer România, Artificial Intelligence @ work.

 

Cea de-a doua parte a evenimentului s-a bucurat de moderarea avocatului Bogdan Mihăloiu, Consilier al Baroului Dolj. Au existat intervenții la fel de așteptate din partea unor lectori cu teme atent pregătite:

 

– Av. Călin Iuga, Baroul Cluj, Securitatea cibernetică pentru avocați – pericole și măsuri de prevenire și protecție;

 

– Prof. univ. dr., ing. Oliviu Matei, Holisun, Prezentarea softului AIDA Law (Ajutăm, Inovăm, Dezvoltăm, Adaptăm);

 

– Av. Larisa-Antonia Capisizu, Baroul București, Identitatea digitală;

 

– Mediator Adi GavrilăSoluționarea disputelor în spațiul virtual (ODR) – o viziune pentru 2030.

Impactul noilor tehnologii asupra profesiei de avocat


„Conferința este inclusă în programul de pregătire și perfecționare continuă a avocaților. Punctele de pregătire profesională se vor acorda după încheierea conferinței, în baza criteriilor de evaluare I.N.P.P.A.”.

 

Vineri, 14 februarie 2020, Baroul Dolj în colaborare cu INPPA Craiova și Universitatea din Craiova, Facultatea de Drept organizează Conferința „Impactul noilor tehnologii asupra profesiei de avocat”.

Evenimentul va avea loc în Aula Magna „Ion Dogaru” a Facultății de Drept din Craiova, începând cu ora 14:00.

 

Conferința este organizată în parteneriat cu:

– Wolters Kluwer România,

– Universul Juridic.

 

Agenda evenimentului:

14.00 – Deschiderea conferinței

Prof. univ. dr., av. Traian Briciu, Președintele UNBR

Prof. univ. dr., av. Sevastian Cercel, Decanul Facultății de Drept, Universitatea din Craiova

Prof. univ. dr., av. Lucian Săuleanu, Decanul Baroului Dolj

 

14.15 – Partea I:

Moderator: Av. Dragoș Nicu, Prodecanul Baroului Dolj

Profesor George Rusu, Amazon – Marea Britanie, Inteligența artificială și impactul acesteia asupra profesiei de avocat;

Av. Antonio Iordan, membru al  Comisiei Permanente a UNBR,  Aplicațiile software… moft sau necesitate?;

Av. Tudor Colțan, Baroul București, Viitorul avocaților litiganți în era „AI Lawyer”;

Av. Sergiu Capisizu, Baroul București, ing. Bogdan Popescu, Inteligența Artificială, instrument util în managementul și fidelizarea clientelei”;

Adrian Măntoiu, Directorul General  Wolters Kluwer România, Gabriel Ungureanu, Directorul Executiv Wolters Kluwer România, Artificial Intelligence @ work.

 

 16.15 – Partea a II-a:

Moderator: Av. Bogdan Mihăloiu, Consilier al  Baroului Dolj

Av. Călin Iuga, Baroul Cluj, Securitatea cibernetică pentru avocați – pericole și măsuri de prevenire și protecție;

Prof. univ. dr., ing. Oliviu Matei, Holisun, Prezentarea softului AIDA Law (Ajutăm, Inovăm, Dezvoltăm, Adaptăm);

Av. Larisa-Antonia Capisizu, Baroul București, Identitatea digitală;

Mediator Adi Gavrilă, Soluționarea disputelor în spațiul virtual (ODR) – o viziune pentru 2030.

 


* Având în vedere prevederile legale în materia protecției datelor cu caracter personal, vă informăm că la evenimentul la care urmează să participați există posibilitatea să se realizeze filmări/fotografii. Totodată, este posibil ca aceste materiale să fie transmise live și în reluare pe universuljuridic.ro, precum și promovate pe site-urile și pe rețelele noastre de socializare – Facebook, Twitter, Google+ și Instagram.

Prin participarea dumneavoastră la eveniment, vă exprimați acordul față de filmarea/fotografierea și posibila apariție a imaginii dumneavoastră în materialele filmate/fotografice, destinate diseminării pe canalele arătate.

[CUM A FOST] Impactul noilor tehnologii asupra profesiei de avocat was last modified: aprilie 11th, 2020 by Universul Juridic
0 Shares

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter