ÎCCJ. Concurs pentru ocuparea unei funcţii publice de execuţie de consilier (14 martie-2 mai 2023)

15 mart. 2023
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 107

Înalta Curte de Casație și Justiție informează despre desfășurarea concursului pentru ocuparea unei funcții publice de execuție vacante de consilier, grad profesional principal, din cadrul Compartimentu­lui arhivă generală.

Programul de desfășurare al concursului este următorul:

– Proba scrisă – 20 aprilie 2023, ora 11;

– Interviul – data și ora vor fi anunțate odată cu afișarea rezultatelor la proba scrisă.

Locul organizării probei scrise este sediul Înaltei Curți de Casație și Justiție.

Dosarele de înscriere se depun, în termen de 20 zile de la data apariției anunțului, la sediul secundar al instituției, din B-dul Octavian Goga, în perioada 14 martie 2023-3 aprilie 2023, inclusiv.

Selecția dosarelor de concurs are loc în termen de maximum 5 zile lucrătoare de la expirarea termenului de depunere a dosarelor, respectiv în perioada 4-10 aprilie 2023.

Condițiile de participare la concurs sunt următoarele:

– candidații trebuie sa îndeplinească condițiile generale prevăzute la art. 465 alin. (1) din O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ, cu excepția condiției de atestare a stării de sănătate pe baza de evaluare psihologică;

– studii superioare absolvite cu diplomă de licență/științe umaniste: Istorie, specializarea istorie sau arhivistică;

– vechime în specialitatea studiilor necesară exercitării funcției: minimum 5 ani;

– dovada absolvirii unui program de formare/perfecționare/specializare profesională în domeniul arhivistic sau acordul scris al persoanei care dorește să candideze privind urmarea unui astfel de program, în situația în care va fi declarată „admis”;

– acordul scris al persoanei care dorește să candideze privind verificarea în vederea obținerii autorizației de acces la informații clasificate, conform H.G. nr. 585/2002, în situația în care va fi declarată „admis”.

Pentru tematică și bibliografie, conținutul dosarului de înscriere, precum și pentru informații suplimentare privind desfășurarea concursului, vă invităm să consultați sursa informației.

Sursa informației

Vezi și ÎCCJ. Evenimentul „Înalta Curte de Casație și Justiție – 160 de ani de colaborare între profesiile juridice”

 

ÎCCJ. Concurs pentru ocuparea unei funcții publice de execuție de consilier (14 martie-2 mai 2023) was last modified: martie 15th, 2023 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.