Guvernul României. Prima întrunire a Consiliului Consultativ pentru dezvoltare durabilă

21 iul. 2021
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 21

Pe site-ul oficial (www.gov.ro), Guvernul României anunță că marți, 20 iulie 2021, a avut loc prima întâlnire a Consiliului Consultativ pentru dezvoltare durabilă, la Palatul Victoria.

Astfel, scopul principal al Consiliului Consultativ pentru dezvoltare durabilă este de a implementa eficient Strategia Națională pentru Dezvoltarea Durabilă a României 2030.

Consiliul are 34 de membri și este un organism constituit pentru a asigura contribuția și implicarea mediului academic, cercetării și a societății civile în implementarea Strategiei, având, totodată, și rolul de a susține și încuraja implementarea de bune practici relevante pentru România, cu rezultate pozitive la nivel european și internațional, în cadrul mecanismelor administrațiilor publice implicate în procesul de dezvoltare durabilă.

Tot în cadrul reuniunii, membrii prezenți ai consiliului au ales prin vot președintele Consiliului Consultativ, vicepreședintele acestuia, cât și secretarul consiliului.

Pentru comunicatul integral, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

Vezi și Guvernul României. H.G. pentru modificarea Anexei nr. 3 la Normele metodologice pentru aplicarea Legii nr. 269/2004 privind acordarea unui ajutor financiar și alte acte normative incluse pe agenda ședinței din 21 iulie 2021

Guvernul României. Prima întrunire a Consiliului Consultativ pentru dezvoltare durabilă was last modified: iulie 21st, 2021 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter